Kinderopvang Lelystad

Ben je op zoek naar een kinderopvang Lelystad? GO! Kinderopvang Lelystad heeft 43 locaties in diverse wijken. Wij verzorgen de opvang voor baby’s vanaf zes weken en peuters tot het moment dat je kind naar school gaat. Ben je benieuwd naar een locatie bij jou in de buurt? 

Ouders kiezen voor GO! Kinderopvang Lelystad, omdat

  • Gezond, flexibel en kwalitatief
  • Gekwalificeerde medewerkers
  • Beleef de dag van je kind via de app
  • Organisatie zonder winstoogmerk, je betaalt niet teveel

“Jay was nog maar 6 weken toen hij naar kinderopvang ging. Dat was best een grote stap. Toch was Jay al snel op zijn gemak en zie je dat hij het leuk vindt om daar te zijn en bijvoorbeeld naar andere baby’s te kijken. De pedagogisch medewerkers zijn net zo blij en betrokken bij Jay als wij.”

Mylie Gardner
Moeder van Jay

Kinderopvang moeder met baby

Kinderopvang Lelystad

Als je werkt of studeert is het belangrijk dat je kind goed wordt opgevangen. GO! Kinderopvang verzorgt de opvang voor baby’s vanaf zes weken en peuters tot het moment dat je kind naar school gaat. De kinderdagverblijf in Lelystad vindt plaats op kleine en grotere vestigingen in verschillende groepen. Op elke groep werken gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, eventueel met ondersteuning van stagiaires en andere medewerkers.

Kinderopvang in de volgende wijken van Lelystad

GO! Kinderopvang heeft meer 50 locaties in Almere, Lelystad en Zeewolde. Al 50 jaar biedt GO! Kinderopvang professionele kinderopvang, waarbij wij het plezier en de ontwikkeling van het kind centraal stellen. Ben je in Zeewolde op zoek naar een kinderdagverblijf in een van de volgende wijken:

Kinderopvang Archipel

Kinderopvang Atolwijk

Kinderopvang Boswijk

Kinderopvang Botter

Kinderopvang De Boeier

Kinderopvang De Landerijen

Kinderopvang Gondel

Kinderopvang Jol

Kinderopvang Karveel

Kinderopvang Kogge

Kinderopvang Lelystad Haven

Kinderopvang Schoener

Kinderopvang Schouw

Kinderopvang Warande

Kinderopvang Waterwijk

Kinderopvang Zuiderzeewijk