De Zuidwester

PSZ Zuidwester ligt in Lelystad Haven. Je kind kan vanaf 2 jaar naar PSZ Zuidwester.

Peuterspeelzaal Voorschoolse en vroegschoolse educatie

Kom eens langs

Binnendijk 198
8244 AJ, Lelystad

Tel. 0320 320 309
info@go-kinderopvang.nl

Kinderopvang Maaike Bakker

Welkom bij PSZ de Zuidwester. Ik ben Maaike Bakker locatiemanager bij PSZ de Zuidwester.

“Bij de Zuidwester zijn alle kinderen welkom!”

PSZ de Zuidwester is een van de vijf talentgroepen in Lelystad. Dit wil zeggen dat de pedagogisch medewerkers van deze groep worden gecoacht on the job en extra trainingen krijgen om de verschillende talenten van het individuele kind te herkennen en hen te laten groeien en ontwikkelen hierin.

De Zuidwester is gevestigd in een openbare basisschool de Sluis, waar wij nauw mee samenwerken.

De groep is vier dagdelen geopend van 8.15 tot 12.15 uur en heeft een mooie grote groepsruimte. Deze ruimte is door middel van een schuifdeur te verdelen in twee kleinere groepen. 

PSZ Zuidwester is een VVE peuterspeelzaal. Dit betekent dat het aanbod van PSZ Zuidwester speciaal bedoeld is om kinderen zo optimaal mogelijk te stimuleren in hun ontwikkeling. Er is vooral veel aandacht voor taal. Kijk voor meer informatie over VVE bij peuterspeelzalen.

Bekijk de film.

Ouders kiezen voor ons vanwege

  • Hoogstaand professioneel uitgevoerd VVE aanbod
  • Goede samenwerking met school en Icare
  • Stabiel, ervaren pedagogisch medewerkers met veel kennis over de ontwikkeling van kinderen van 2-4 jaar en een vve adviseur/coach
  • Veel aandacht voor de autonomie van individuele kinderen
  • Een vernieuwd interieur met lichte en rustige kleuren

Praktische informatie

Bekijk hier het meeste recente GGD rapport en LRK nummer.

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

 

Alle tarieven staan op de tarievenpagina, hier kun je ook de kinderopvangkosten berekenen.

Als ouder moet je erop kunnen vertrouwen dat je kind op een goede manier opgevangen wordt. De benadering en werkwijze van de medewerkers hebben wij daarom in een pedagogische visie en beleid vastgelegd. Duidelijkheid voor jou en voor ons. Bekijk hier het pedagogisch beleid en werkplan.

Bevestiging van inschrijving
Je kunt je bij GO! Kinderopvang inschrijven voor een kinderdagverblijf (KDV), buitenschoolse opvang (BSO), gastouderopvang (GOB) en de peuterspeelzaal (PSZ). Zodra je inschrijving binnen is, ontvang je van ons een bevestiging van uw inschrijving. Vanzelfsprekend staan onze medewerkers voor je klaar om aanvullende informatie te geven of om te helpen bij het invullen van de formulieren voor het regelen van de kinderopvang. Lees verder voor meer informatie.

Wij werken graag samen met andere organisaties. Een van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van je kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.15 uur – 12.15 uur.

Op nationale feestdagen en tijdens vakanties is de PSZ gesloten.

Kinderopvang GO! Contact

Beleef de dag van je kind

Met Konnect beleef je de dag van je kind. Via een app op je smartphone of tablet ontvang je foto’s, zie je een persoonlijk schriftje van je kind met foto’s en verslagen en ontvang je actueel nieuws. Ook heb je digitaal inzicht in je plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van je kind, maar ook als we je uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij je aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wil jij ook wel meedenken en praten over de opvang van je kind!

Vrijblijvend inschrijven
of meer weten?

Schrijf je kind vrijblijvend in, dan nemen we contact met je op en vertellen we je meteen meer over de mogelijkheid tot plaatsing. Ook nodigen we je uit voor een rondleiding, zodat je rustig kunt kennismaken en je daarna definitief kunt inschrijven.