De Schatkist

BSO de Schatkist is gevestigd in basisschool de Boeier in de wijk het Karveel.

Buitenschoolse opvang

Kom eens langs

Karveel 49-19
8242 VS, Lelystad

Tel. 0320 320 133
info@go-kinderopvang.nl

Welkom bij BSO de Schatkist. Ik ben Kirsten Wagenaar, locatiemanager van BSO de Schatkist.

In school zijn er verschillende ruimtes in school waar de opvang plaatsvindt. De school heeft een groot afgesloten natuurlijk buitenspeelterrein. BSO de Schatkist ligt midden in de wijk vlakbij het Zuigerplasbos. Met het speelschip in de buurt om lekker te spelen.

Kinderen worden uitgedaagd om te ontdekken op het natuurlijk buitenspeelterrein met een waterpomp. Ook toegankelijk voor de kinderen uit de buurt.

Op deze vestiging komen kinderen van 4 tot en met 12 jaar die naar school de Boeier gaan. Het aanbod aan activiteiten is afgestemd op de leeftijd van het jonge of oudere kind.

Ouders kiezen voor ons vanwege

  • Eén buitenruimte voor alle BSO groepen
  • Samenwerking en verbinding
  • Ook peuterspeelzaal ter voorbereiding op de bassischool

Praktische informatie

Bekijk hier het meeste recente GGD rapport en LRK nummer.

Alle tarieven staan op de tarievenpagina, hier kun je ook de kinderopvangkosten berekenen.

Pedagogisch beleid en werkplan

Als ouder moet je erop kunnen vertrouwen dat je kind op een goede manier opgevangen wordt. De benadering en werkwijze van de medewerkers hebben wij daarom in een pedagogische visie en beleid vastgelegd. Duidelijkheid voor jou en voor ons. Bekijk hier het pedagogisch beleid en werkplan.

Bevestiging van inschrijving
Je kunt je bij GO! Kinderopvang inschrijven voor een kinderdagverblijf (KDV), buitenschoolse opvang (BSO), gastouderopvang (GOB) en de peuterspeelzaal (PSZ). Zodra je inschrijving binnen is, ontvang je van ons een bevestiging van uw inschrijving. Vanzelfsprekend staan onze medewerkers voor je klaar om aanvullende informatie te geven of om te helpen bij het invullen van de formulieren voor het regelen van de kinderopvang. Lees verder voor meer informatie.

Wij werken graag samen met andere organisaties. Een van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van je kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

BSO de Schatkist is elke werkdag aansluitend bij de schooltijden geopend tot 18.30 uur. Op schoolvrije dagen en in schoolvakanties is er de hele dag opvang. Op woensdag voegen de kinderen samen bij BSO het Anker in het Karveel.

Al eerder opvang nodig bij BSO de Schatkist? Ook voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op vrijdag vindt de voorschoolse opvang plaats bij BSO het Anker. Als het nodig is kan je kind bij ons ontbijten.

Beleef de dag van je kind

Met Konnect beleef je de dag van je kind. Via een app op je smartphone of tablet ontvang je foto’s, zie je een persoonlijk schriftje van je kind met foto’s en verslagen en ontvang je actueel nieuws. Ook heb je digitaal inzicht in je plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van je kind, maar ook als we je uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij je aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wil jij ook wel meedenken en praten over de opvang van je kind!

Vrijblijvend inschrijven
of meer weten?

Schrijf je kind vrijblijvend in, dan nemen we contact met je op en vertellen we je meteen meer over de mogelijkheid tot plaatsing. Ook nodigen we je uit voor een rondleiding, zodat je rustig kunt kennismaken en je daarna definitief kunt inschrijven.