De Sloep

BSO de Sloep is gevestigd in school de Driemaster in de Wold.

Buitenschoolse opvang

Kom eens langs

Wold 15-73
8225 AG, Lelystad

Tel. 06 14643454
info@go-kinderopvang.nl

Welkom bij BSO de Sloep. Ik ben Michèle Hogeweg, locatieleider van BSO de Sloep.

“BSO de Sloep is uitdagend, huiselijk en betrokken!”

Op de eerste verdieping is een ruime hal en zijn er verschillende lokalen waar de opvang plaatsvindt. Kinderen van scholen de Driemaster en de Horizon gaan naar BSO de Sloep. De jongste kinderen starten bij BSO de Goudpot, deze BSO is in school de Horizon gevestigd. School de Horizon en de Driemaster liggen aan hetzelfde plein.

Ouders kiezen voor ons vanwege

  • 52 weken per jaar open
  • Ontbijt is inbegrepen bij voorschoolse opvang
  • In de vakanties aparte groepen voor de 4+ en 6+ kinderen met activiteiten speciaal afgestemd op deze leeftijdsgroepen
  • Feestdagenopvang

Praktische informatie

Bekijk hier het meeste recente GGD rapport en LRK nummer.

Alle tarieven staan op de tarievenpagina, hier kun je ook de kinderopvangkosten berekenen.

Pedagogisch beleid en werkplan

Als ouder moet je erop kunnen vertrouwen dat je kind op een goede manier opgevangen wordt. De benadering en werkwijze van de medewerkers hebben wij daarom in een pedagogische visie en beleid vastgelegd. Duidelijkheid voor jou en voor ons. Bekijk hier het pedagogisch beleid en werkplan.

Bevestiging van inschrijving
Je kunt je bij GO! Kinderopvang inschrijven voor een kinderdagverblijf (KDV), buitenschoolse opvang (BSO), gastouderopvang (GOB) en de peuterspeelzaal (PSZ). Zodra je inschrijving binnen is, ontvang je van ons een bevestiging van uw inschrijving. Vanzelfsprekend staan onze medewerkers voor je klaar om aanvullende informatie te geven of om te helpen bij het invullen van de formulieren voor het regelen van de kinderopvang. Lees verder voor meer informatie.

Wij werken graag samen met andere organisaties. Een van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van je kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

BSO de Sloep is elke werkdag aansluitend bij de schooltijden geopend tot 18.30 uur. Op schoolvrije dagen en in schoolvakanties is er de hele dag opvang.

Voorschoolse opvang
Al eerder opvang nodig bij BSO de Sloep? Ook voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur is mogelijk. Als het nodig is kan je kind bij ons ontbijten.

Zoveel meer bij BSO de Sloep

Uitdaging

We werken bij BSO de Sloep met heel veel uitdagende materialen, zoals bijvoorbeeld een timmertafel maar ook een spelcomputer met beschikbare spellen geschikt voor de verschillende leeftijdsgroepen

Eigen huis

We hebben “een huis” op de locatie, ingericht in warme kleuren, waarin de kinderen zich geborgen voelen, een thuissituatie kunnen nabootsen en gezellig met elkaar kunnen spelen

Eigen creativiteit

Geen vastgesteld programma maar overleg met de kinderen wat een leuk thema is voor bijvoorbeeld de vakantie

Beleef de dag van je kind

Met Konnect beleef je de dag van je kind. Via een app op je smartphone of tablet ontvang je foto’s, zie je een persoonlijk schriftje van je kind met foto’s en verslagen en ontvang je actueel nieuws. Ook heb je digitaal inzicht in je plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van je kind, maar ook als we je uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij je aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wil jij ook wel meedenken en praten over de opvang van je kind!

Vrijblijvend inschrijven
of meer weten?

Schrijf je kind vrijblijvend in, dan nemen we contact met je op en vertellen we je meteen meer over de mogelijkheid tot plaatsing. Ook nodigen we je uit voor een rondleiding, zodat je rustig kunt kennismaken en je daarna definitief kunt inschrijven.