De Speeldoos

PSZ de Speeldoos ligt in de wijk het Karveel.

Peuterspeelzaal

Kom eens langs

Karveel 49-19
8242 VS, Lelystad

Tel. 0320 320 135
info@go-kinderopvang.nl

Kinderopvang Kirsten Wagenaar

Welkom bij PSZ de Speeldoos. Ik ben Kirsten Wagenaar, locatiemanager van PSZ de Speeldoos.

PSZ de Speeldoos is een peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Er heerst een knusse sfeer waarbij kinderen zich thuis voelen en op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. We stimuleren de kinderen bij hun ontwikkeling, waarbij we rekening houden met het ontwikkelingsniveau en de interesses van het kind. Dit doen we op een spelende manier. De pedagogisch medewerkers hebben een samenwerking met de leerkrachten van school zodat er voor een warme overdracht gezorgd kan worden als de peuter naar school gaat.

PSZ de speeldoos is gevestigd in basisschool de Boeier en beschikt over een eigen aangrenzend, afgeschermd buitenterrein. Af en toe hebben ze een uitstapje naar de speeltuin ‘het Schip’ in de boeier, die op loopafstand te bereiken is. Daarnaast bieden we de peuters 2x in de week peutergym aan in de gymzaal van de Boeierschool, dit is op dinsdag- en vrijdagochtend.

Ouders kiezen voor ons vanwege

  • Een warme overdracht naar de bassisschool
  • Alvast wennen op de basisschool als je eraan toe bent
  • Nieuwe inrichting
  • Elke ochtend geopend
  • Sociale groep, gemoedelijke en ontspannen sfeer

Praktische informatie

Bekijk hier het meeste recente GGD rapport en LRK nummer.

Alle tarieven staan op de tarievenpagina, hier kun je ook de kinderopvangkosten berekenen.

Pedagogisch beleid en werkplan

Als ouder moet je erop kunnen vertrouwen dat je kind op een goede manier opgevangen wordt. De benadering en werkwijze van de medewerkers hebben wij daarom in een pedagogische visie en beleid vastgelegd. Duidelijkheid voor jou en voor ons. Bekijk hier het pedagogisch beleid en werkplan.

Bevestiging van inschrijving
Je kunt je bij GO! Kinderopvang inschrijven voor een kinderdagverblijf (KDV), buitenschoolse opvang (BSO), gastouderopvang (GOB) en de peuterspeelzaal (PSZ). Zodra je inschrijving binnen is, ontvang je van ons een bevestiging van uw inschrijving. Vanzelfsprekend staan onze medewerkers voor je klaar om aanvullende informatie te geven of om te helpen bij het invullen van de formulieren voor het regelen van de kinderopvang. Lees verder voor meer informatie.

Wij werken graag samen met andere organisaties. Een van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van je kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

Maandag tot en met vrijdag van 08.15 uur – 12.15 uur.

Op nationale feestdagen en tijdens vakanties is de PSZ gesloten.

Kinderopvang GO! Contact

Beleef de dag van je kind

Met Konnect beleef je de dag van je kind. Via een app op je smartphone of tablet ontvang je foto’s, zie je een persoonlijk schriftje van je kind met foto’s en verslagen en ontvang je actueel nieuws. Ook heb je digitaal inzicht in je plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van je kind, maar ook als we je uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij je aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wil jij ook wel meedenken en praten over de opvang van je kind!

Vrijblijvend inschrijven
of meer weten?

Schrijf je kind vrijblijvend in, dan nemen we contact met je op en vertellen we je meteen meer over de mogelijkheid tot plaatsing. Ook nodigen we je uit voor een rondleiding, zodat je rustig kunt kennismaken en je daarna definitief kunt inschrijven.