Het Anker

BSO het Anker is gevestigd in basisschool de Windroos in de wijk het Karveel. 

Buitenschoolse opvang

Kom eens langs

Karveel 22-28
8231 BG, Lelystad

Tel. 0320 320 139
info@go-kinderopvang.nl

Kinderopvang Kirsten Wagenaar

Welkom bij BSO het Anker. Ik ben Kirsten Wagenaar, locatiemanager van Het Anker.


Welkom bij BSO Het Anker, waar avontuur en plezier nooit ver weg zijn! Op loopafstand bevindt zich het prachtige Zuigerplasbos, een plek vol groen en speelmogelijkheden waar onze avonturiers dol op zullen zijn.

Kinderen van basisschool De Windroos worden met open armen ontvangen bij BSO Het Anker. Hier beleven kinderen van 4 tot 12 jaar de leukste avonturen, afgestemd op hun leeftijd. Of ze nu jong zijn of al wat ouder, ons aanbod aan activiteiten is perfect op hen afgestemd.

Tijdens vakanties verandert BSO Het Anker in dé plek voor kinderen van 4 tot 9 jaar, waar ze volop kunnen genieten van speciale vakantieactiviteiten en nieuwe vriendjes kunnen maken.

Bij BSO Het Anker staat elke dag garant voor nieuwe avonturen, ontdekkingen en heel veel plezier!

Ouders kiezen voor ons vanwege

  • Opvang onder één dak: school en opvang
  • De kinderen kunnen lekker bewegen bij dreumes- en peutergym
  • Bos, speelgelegenheden en een sporthal in nabije omgeving

Praktische informatie

Bekijk hier het meeste recente GGD rapport en LRK nummer.

Alle tarieven staan op de tarievenpagina, hier kun je ook de kinderopvangkosten berekenen.

Pedagogisch beleid en werkplan

Als ouder moet je erop kunnen vertrouwen dat je kind op een goede manier opgevangen wordt. De benadering en werkwijze van de medewerkers hebben wij daarom in een pedagogische visie en beleid vastgelegd. Duidelijkheid voor jou en voor ons. Bekijk hier het pedagogisch beleid en werkplan.

Wij werken graag samen met andere organisaties. Een van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van je kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

BSO het Anker is elke werkdag aansluitend bij de schooltijden geopend tot 18.30 uur. Op schoolvrije dagen en in schoolvakanties is er de hele dag opvang.

Voorschoolse opvang
Al eerder opvang nodig bij BSO het Anker? Ook voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur is mogelijk. Als het nodig is kan je kind bij ons ontbijten.

Kinderopvang GO! Contact

Beleef de dag van je kind

Met Konnect beleef je de dag van je kind. Via een app op je smartphone of tablet ontvang je foto’s, zie je een persoonlijk schriftje van je kind met foto’s en verslagen en ontvang je actueel nieuws. Ook heb je digitaal inzicht in je plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van je kind, maar ook als we je uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij je aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wil jij ook wel meedenken en praten over de opvang van je kind!

Vrijblijvend inschrijven
of meer weten?

Schrijf je kind vrijblijvend in, dan nemen we contact met je op en vertellen we je meteen meer over de mogelijkheid tot plaatsing. Ook nodigen we je uit voor een rondleiding, zodat je rustig kunt kennismaken en je daarna definitief kunt inschrijven.