De Ottertjes

PSZ de Ottertjes ligt in de Landstrekenwijk in hetzelfde gebouw als de basisscholen de Tjotter en de Schakel. Vanaf 2 jaar kan je kind naar PSZ de Ottertjes.

Peuterspeelzaal

Kom eens langs

Kennemerland 15
8245 ER, Lelystad

Tel. 0320 320 330
info@go-kinderopvang.nl

Kinderopvang Ilona Vlietman

Welkom bij PSZ de Ottertjes. Ik ben Ilona Vlietman, senior locatiemanager bij PSZ de Ottertjes:

“Openheid, flexibiliteit, laagdrempeligheid en meedenken met ouders zijn mijn kernwoorden. Wat voor mij voorop staat, is het welbevinden van ieder kind met de eigen behoeftes”.

PSZ de Ottertjes is een reguliere peuterspeelzaal waar samen spelen, samen leren en voorbereiding op de basisschool centraal staan. De kring is hierbij een belangrijk onderdeel. Zo mogen kinderen hun eigen foto ophangen in het aanwezigheidshuisje, worden er liedjes gezongen, boekjes gelezen en ontwikkelingsspelletjes gedaan.

Buiten kunnen de peuters lekker fietsen, in de zandbak of het huisje spelen waar hun fantasie geprikkeld wordt.

Op de peuterspeelzaal bieden we dagdelen van vier uur aan. Hierdoor is er voldoende ruimte om ontwikkelingsgerichte activiteiten aan te bieden en de kinderen spelend te laten leren. De peuters nemen zelf een lunch mee vanuit huis en eten deze gezamenlijk op aan tafel.

Ouders kiezen voor ons vanwege

  • Goede samenwerking met de scholen in het gebouw
  • Gezamenlijke activiteiten met basisschool de Triangel
  • Regelmatig peuteryoga

Praktische informatie

Bekijk hier het meeste recente GGD rapport en LRK nummer.

Alle tarieven staan op de tarievenpagina, hier kun je ook de kinderopvangkosten berekenen.

Als ouder moet je erop kunnen vertrouwen dat je kind op een goede manier opgevangen wordt. De benadering en werkwijze van de medewerkers hebben wij daarom in een pedagogische visie en beleid vastgelegd. Duidelijkheid voor jou en voor ons. Bekijk hier het pedagogisch beleid en werkplan.

Bevestiging van inschrijving
Je kunt je bij GO! Kinderopvang inschrijven voor een kinderdagverblijf (KDV), buitenschoolse opvang (BSO), gastouderopvang (GOB) en de peuterspeelzaal (PSZ). Zodra je inschrijving binnen is, ontvang je van ons een bevestiging van uw inschrijving. Vanzelfsprekend staan onze medewerkers voor je klaar om aanvullende informatie te geven of om te helpen bij het invullen van de formulieren voor het regelen van de kinderopvang. Lees verder voor meer informatie.

Wij werken graag samen met andere organisaties. Een van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van je kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

Maandag tot en met vrijdag van  8.30 uur – 11.30 uur. 

Op nationale feestdagen en tijdens vakanties is de PSZ gesloten.

Kinderopvang GO! Contact

Beleef de dag van je kind

Met Konnect beleef je de dag van je kind. Via een app op je smartphone of tablet ontvang je foto’s, zie je een persoonlijk schriftje van je kind met foto’s en verslagen en ontvang je actueel nieuws. Ook heb je digitaal inzicht in je plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van je kind, maar ook als we je uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij je aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wil jij ook wel meedenken en praten over de opvang van je kind!

Vrijblijvend inschrijven
of meer weten?

Schrijf je kind vrijblijvend in, dan nemen we contact met je op en vertellen we je meteen meer over de mogelijkheid tot plaatsing. Ook nodigen we je uit voor een rondleiding, zodat je rustig kunt kennismaken en je daarna definitief kunt inschrijven.