Gastouder Lelystad

Op zoek naar Gastouderopvang voor je kindje? GO! Kinderopvang biedt huiselijke gastouderopvang bij diverse professionele gastouders in Lelystad. 

Mijn kind aanmelden

Al meer dan 50 jaar ervaring in kinderopvang
Lelystad, Almere en Zeewolde

Waarom kies je voor gastouderopvang in Lelystad via GO! Kinderopvang?

Wij zijn een officieel erkende geregistreerde organisatie en gaan voor kwaliteit en professionaliteit. Ook als de opvang is gestart blijven de bemiddelingsmedewerkers de opvang volgen. Er is regelmatig contact en er zijn vaste momenten voor evaluaties waar jij, de gastouder en de bemiddelingsmedewerker van GO! Kinderopvang bij aanwezig zijn. Ook voor vragen en ondersteuning zijn de bemiddelingsmedewerkers bereikbaar. De gastouders krijgen professionele ondersteuning, training en scholing die wordt verzorgd door GO! Kinderopvang.
Gastouderopvang heeft een persoonlijk karakter, is een kleinschalig én een flexibele opvangsoort. Door kleine groepjes met altijd dezelfde gastouder krijgt ieder kind persoonlijke aandacht en voelt zich veilig, vertrouwd en geborgen.

Mijn kind aanmelden

Hoe werkt het?

Nadat de professionele bemiddelingsmedewerker van GO! Kinderopvang uitgebreid alle wensen met je heeft besproken gaat zij op zoek naar een geschikte gastouder in Lelystad. De gastouder biedt een veilige en vertrouwde opvangplek, waar jij en je kind zich thuis voelen. Iedere dag een bekend gezicht binnen een warme en huiselijke sfeer, geeft een vertrouwd gevoel.

Gastouderopvang van 0 tot 12

Baby welkom

Vanaf 6 weken kan jouw baby al bij onze gastouder terecht. Als kersverse ouder ben je dan vaak nog druk om zelf in een ritme te komen.

Samen spelen

Dreumesen en peuters spelen graag alleen en samen in een huiselijke sfeer. Een vast dagritme geeft houvast.

Vertrouwd

Je gastouder vangt jouw kinderen thuis op, in een vertrouwde en huiselijke omgeving.

Kinderopvang GO! Contact

App

Via onze beveiligde app houden we je op de hoogte van activiteiten die je kind doet. Zo beleef je de dag toch met je kind mee en voelt het contact altijd dichtbij.