Peuterspeelzaal Lelystad

Is jouw kindje tussen twee en vier jaar en toe aan samen spelen met leeftijdsgenoten? Bij onze peuterspeelzaal Lelystad locaties kan je terecht! Op onze peuterspeelzalen staat de ontwikkeling van je kind centraal. Door samen te spelen, leren de kindjes heel veel. De peuterspeelzaal is een goede opstap naar de basisschool.  

Mijn kind aanmelden

Al meer dan 50 jaar ervaring in kinderopvang
Lelystad, Almere en Zeewolde

Voorschoolse educatie

Op onze VE-peuterspeelzalen wordt Voorschoolse educatie (VE) geboden. Deze speelzalen hebben een aanbod gericht op ontwikkelingsstimulering voor kinderen van 2 tot 4 jaar, vooral gericht op taal- en sociaal emotionele ontwikkeling. Dit sluit aan op het VVE aanbod van de basisschool.

Kinderen met een VVE indicatie komen vanaf 2,5 jaar 16 uur per week naar de peuterspeelzaal. De indicatie wordt afgegeven door de GGD. Met de indicatie wordt de peuterspeelzaal deels kosteloos.
Zonder VVE indicatie komen kinderen maximaal twee dagdelen. De ouderbijdrage wordt bepaald aan de hand van het inkomen van de ouder.

De gemeente Lelystad heeft een speciale regeling waarbij kinderen gratis naar de peuterspeelzaal kunnen. Klik hier voor meer informatie.

Mijn kind aanmelden

Peuterspeelzaal Lelystad Locaties

In Lelystad zijn diverse leuke peuterspeelzaal locaties. Klik hier voor het actuele overzicht!