De Brink

BSO de Brink is samen met de buitenschoolse opvang en basisschool de Brink gevestigd in buurtcentrum de Brink in het hart van de Boswijk. 

Buitenschoolse opvang

Kom eens langs

Griend 33-07
8225 SX, Lelystad

Tel. 0320 292 044
info@go-kinderopvang.nl

Erna Strobos Locatiemanager BSO KDV

Welkom bij BSO Brink. Ik ben Erna Strobos, locatiemanager van BSO de Brink.

“Op BSO de Brink bieden we een fijne plek voor kinderen om te groeien en te ontwikkelen”.

BSO de Brink zit samen met PSZ Kiekeboe in basisschool de Brink. Bij BSO de Brink worden kinderen in de leeftijd van 4 -13 jaar opgevangen. Het activiteiten aanbod is afgestemd op de leeftijd van het jonge of het oudere kind.

De BSO heeft een fijne ruim opgezette  binnenruimte die zich in het hart van de school bevindt. Hierdoor is het voor de kinderen een fijne en vertrouwde plek. Buitenspelen doen we op het schoolplein van basisschool de Brink.

Ouders kiezen voor ons vanwege

  • Locatie gevestigd in basisschool de Brink
  • Ruim opgezette binnenruimte
  • Uitdagende speelleeromgeving voor alle leeftijden

Praktische informatie

Bekijk hier het meeste recente GGD rapport en LRK nummer.

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Alle tarieven staan op de tarievenpagina, hier kun je ook de kinderopvangkosten berekenen.

Als ouder moet je erop kunnen vertrouwen dat je kind op een goede manier opgevangen wordt. De benadering en werkwijze van de medewerkers hebben wij daarom in een pedagogische visie en beleid vastgelegd. Duidelijkheid voor jou en voor ons. Bekijk hier het pedagogisch beleid en werkplan.

Bevestiging van inschrijving
Je kunt je bij GO! Kinderopvang inschrijven voor een kinderdagverblijf (KDV), buitenschoolse opvang (BSO), gastouderopvang (GOB) en de peuterspeelzaal (PSZ). Zodra je inschrijving binnen is, ontvang je van ons een bevestiging van uw inschrijving. Vanzelfsprekend staan onze medewerkers voor je klaar om aanvullende informatie te geven of om te helpen bij het invullen van de formulieren voor het regelen van de kinderopvang. Lees verder voor meer informatie.

Wij werken graag samen met andere organisaties. Een van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van je kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

Maandag tot en met vrijdag van 7:00 uur  tot 18:30 uur.
Op nationale feestdagen en tijdens vakanties is de BSO gesloten.
Kinderopvang GO! Contact

Beleef de dag van je kind

Met Konnect beleef je de dag van je kind. Via een app op je smartphone of tablet ontvang je foto’s, zie je een persoonlijk schriftje van je kind met foto’s en verslagen en ontvang je actueel nieuws. Ook heb je digitaal inzicht in je plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van je kind, maar ook als we je uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij je aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wil jij ook wel meedenken en praten over de opvang van je kind!

Vrijblijvend inschrijven
of meer weten?

Schrijf je kind vrijblijvend in, dan nemen we contact met je op en vertellen we je meteen meer over de mogelijkheid tot plaatsing. Ook nodigen we je uit voor een rondleiding, zodat je rustig kunt kennismaken en je daarna definitief kunt inschrijven.