Buitenschoolse opvang

Buiten schooltijd of tijdens vakantie is jouw schoolgaandekind welkom bij onze buitenschoolse opvang (BSO). Voor school, na school en op schoolvrije dagen biedt GO! Kinderopvang een fijne plek waar jouw kind zich snel thuis zal voelen.

Vind een buitenschoolse opvang in jouw buurt

Speelplezier en ontspanning

Wij vinden het belangrijk dat je kind bij ons plezier kan maken en zichzelf kan zijn. Daarom zijn er veel mogelijkheden om met leeftijdsgenootjes te spelen, te knutselen en spelletjes te doen. Onze gekwalificeerde pedagogisch medewerkers organiseren dagelijks leuke activiteiten die worden afgestemd op de kinderen die op die dag aanwezig zijn. Daarmee spelen wij zo goed mogelijk in op de interesse, belevingswereld en behoefte van jouw kind. Wij maken graag van elke dag een avontuurlijke en leerzame ervaring!

Tarieven

Bereken de tarieven met onze handige rekentool of vraag hulp bij onze medewerkers van het GO! Service Centrum. We helpen je ook graag bij de aanvraag van kindertoeslag.

Pedagogiek

Het is belangrijk dat je een vertrouwd gevoel hebt bij de opvang van jouw kind. Daarom zijn onze benaderingen en werkwijzen vastgelegd in een pedagogische visie. Op deze manier is het voor iedereen duidelijk hoe GO! jouw kind opvangt.

Plan een rondleiding

Kom sfeer proeven, de locatie bekijken en maak kennis!

Wil jij ontdekken of je kind zich thuis voelt bij GO!? Onze medewerkers heten jullie graag welkom op een locatie naar keuze. Zij nemen uitgebreid de tijd voor een rondleiding en het beantwoorden van je vragen. Of het nu gaat om onze dagindeling, de opbouw van onze groepen, de begeleiders of hoe jouw kind in een rustig tempo kan wennen – wij helpen je graag.

Zoek een buitenschoolse opvang

Op zoek naar praktische informatie zoals openingstijden, dagindeling of … Kijk dan op de pagina van de locatie zelf.

Waarom kies je voor GO! Kinderopvang?

 • Locaties

  Kwalitatieve opvang in een prettige sfeer

 • Contact

  Contact met ouders staat centraal

 • Medewerkers

  Vriendelijke en professionele medewerkers

 • Ontwikkeling

  Dagelijks aandacht voor ontwikkeling, met bijvoorbeeld muziek, spelletjes en bewegen

 • Aandacht

  Volop persoonlijke aandacht voor kind en ouder

 • Overzicht

  Beleef de dag van jouw kind mee op de GO! app

 • Geen winstoogmerk

  GO! heeft geen winstoogmerk, verlenen van goede opvang gaat boven winst!

 • GO! biedt meer

  Veel extra diensten, zoals uitdagende activiteiten

GO! biedt meer

Baby’s zijn welkom bij onze kinderopvang vanaf zes weken oud, zodat wij jou kunnen ontzorgen in deze intensieve periode. Dreumesen en peuters kunnen bij ons volop spelen, zowel alleen als samen met andere kinderen. Voor ouders die voorkeur geven aan gastouderopvang of specifieke 24-uurs of weekendopvang nodig hebben, biedt GO! deze mogelijkheden. Daarnaast verzorgen we voor- en naschoolse opvang voor schoolgaande kinderen, waarbij we ze veilig naar school brengen en weer ophalen.