Word gastouder!

Sinds 1990 verzorgt GO! Kinderopvang kwalitatieve gastouderopvang voor baby’s, peuters en schoolgaande kinderen. Kom jij ons team van gastouders versterken?

GO! gastouderopvang

GO! kinderopvang is een organisatie met veel expertise. GO! biedt betrouwbare en pedagogisch kwalitatieve gastouderopvang. Wij bestaan uit een team van ervaren bemiddelingsmedewerkers en een pedagogisch coach. 

Heb jij je aangemeld als gastouder? Dan nemen wij contact met je op voor een uitgebreid kennismakingsgesprek. Op deze manier leren we jou graag beter kennen; wat beweegt jou om aan de slag te willen gaan als gastouder of werk je al een poosje als gastouder? Ook bespreken we onze verwachtingen over en weer.

Start jij helemaal nieuw als gastouder? Geweldig! Samen met jou zetten wij de eerste stappen. We nemen de tijd om alle aspecten van gastouderopvang met je door te nemen: de pedagogische kant, de administratieve taken die erbij komen kijken en de veiligheid en hygiëne van de opvanglocatie; jouw huis. De gemeente schakelt de GGD in en binnen maximaal 8 weken komt de GGD-inspecteur langs om samen met jou de documenten door te nemen, de opvanglocatie te verkennen en om jouw pedagogische kennis te bespreken.

Ben je al als gastouder geregistreerd bij een ander bureau? Geen probleem je kunt je ook bij ons aansluiten!

Wat heb je nodig als gastouder bij GO!?

Om aan de slag te gaan bij GO! moet je over een aantal dingen beschikken:

  • Minimaal een niveau 2 diploma, gericht op kinderen
  • Een kinder-EHBO-diploma
  • Een opvanglocatie, goedgekeurd met een risico-inventarisatie uitgevoerd door GO!
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Wat verwachten wij van jou en wat vinden wij belangrijk?

Wij vinden het belangrijk dat je open staat voor cursussen en trainingen.

 Je benadert kinderen liefdevol, biedt hen alle nodige aandacht en creëert een veilige omgeving. Je bent actief betrokken als gastouder en zelfreflectie is voor jou vanzelfsprekend.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Bij GO! staat betrouwbaarheid, pedagogische topkwaliteit, jouw eigen specialisme en interesse centraal.

Wij bieden begeleiding in de opstartfase en ondersteunen je met jouw pedagogisch werkplan. Samen werven we vraagouders en kijken we hoe je jouw gastouderopvang het beste kunt inrichten en organiseren. Je bepaalt zelf je eigen beschikbaarheid zodat je werk en privé goed kunt combineren. Daarnaast bieden wij de gelegenheid om via ons een EHBO-diploma te behalen, deze is tot 2 jaar geldig.

Wij zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste richtlijnen en bieden een luisterend oor. Als klap op de vuurpijl organiseren we thema-avonden, trainingsavonden en gezellige netwerkborrels voor gastouders, waar jij van harte welkom bent.

Breng je een nieuwe gastouder of een nieuw kind bij GO aan!? Dan verdien je een aanbrengbonus.  Je wordt altijd op een vaste datum uitbetaald. Werken met GO! is niet alleen flexibel, maar ook nog eens hartstikke leuk!

Aanmelden als gastouder

Meld je aan als gastouder! Wij nemen contact met je op voor een uitgebreid kennismakingsgesprek. Op deze manier leren we jou graag beter kennen; wat beweegt jou om aan de slag te willen gaan als gastouder of werk je al een poosje als gastouder? Ook bespreken onze verwachtingen over en weer.

“Daarom ben ik gastouder!”

Annet Soede is al bijna 20 jaar gastouder en vindt het verzorgen en begeleiden van kinderen het leukste werk wat er is. “Het belangrijkste vind ik dat de kinderen zich bij mij thuis veilig en geborgen voelen, het is een tweede thuis.” Annet besteed veel aandacht aan de sociale, emotionele, creatieve en taal- en spraakontwikkeling. “Dat wordt door mij gestimuleerd door veel vrij spelen, zowel binnen als buiten. Ik vind het heerlijk om met de kinderen te lezen, zingen, spelletjes te doen, tekenen, schilderen, knutselen, met water en zand spelen en nog veel meer”. Ook zijn we veel buiten in de tuin en gaan lopend of met de bakfiets naar de speeltuin, de paarden en kippen en naar het bos en spettertuin. “De professionele begeleiding geeft mij rust, zodat ik me volledig in kan zetten voor de kinderen.”