Kinderopvang Almere

Ben je op zoek naar een kinderopvang in Almere? GO! Kinderopvang heeft 14 locaties in Almere, verspreid over diverse wijken. Wij verzorgen de opvang voor baby’s vanaf zes weken en peuters tot het moment dat je kind naar school gaat. Ben je benieuwd naar een locatie in de buurt? 

Ouders kiezen voor GO! Kinderopvang Almere, omdat

  • Gezond, flexibel en kwalitatief
  • Gekwalificeerde medewerkers
  • Beleef de dag van je kind via de app
  • Organisatie zonder winstoogmerk, je betaald niet teveel

“Jay was nog maar 6 weken toen hij naar kinderopvang ging. Dat was best een grote stap. Toch was Jay al snel op zijn gemak en zie je dat hij het leuk vindt om daar te zijn en bijvoorbeeld naar andere baby’s te kijken. De pedagogisch medewerkers zijn net zo blij en betrokken bij Jay als wij.”

Mylie Gardner
Moeder van Jay

Kinderopvang moeder met baby

Kinderopvang Almere

Als je werkt of studeert is het belangrijk dat je kind goed wordt opgevangen. GO! Kinderopvang verzorgt de opvang voor baby’s vanaf zes weken en peuters tot het moment dat je kind naar school gaat. De kinderdagverblijf in Almere vindt plaats op kleine en grotere vestigingen in verschillende groepen. Op elke groep werken gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, eventueel met ondersteuning van stagiaires en andere medewerkers.

Zoveel meer bij onze kinderopvang locaties in Almere

Kinderopvang Almere
Kinderopvang almere zandbak
kinderopvang almere buitenspeelplek
Kindcentrum Mozaïek Lelystad

Rondleiding en kennismaking

Kom gerust langs voor een vrijblijevnde rondleiding en kennismaking. Onze gekwalificeerde medewerkers vertellen je graag over ons kinderdagverblijf in Almere. De activiteiten, verschillende manieren van slapen en extra ondersteuning als voorlezen, logopedist en meer.

Kinderopvang in de volgende wijken van Almere

GO! Kinderopvang heeft meer 50 locaties in Almere, Lelystad en Zeewolde. Al 50 jaar biedt GO! Kinderopvang professionele kinderopvang, waarbij wij het plezier en de ontwikkeling van het kind centraal stellen. Ben je in Almere op zoek naar kinderdagverblijf in de volgende wijken?

Kinderopvang Almere Stad

Kinderopvang Almere Poort

Kinderopvang Almere Buiten

Kinderopvang Almere Haven

Kinderopvang Literatuurwijk

Kinderopvang Filmwijk

Kinderopvang Muziekwijk

Kinderopvang Almere Noorderplassen

Kinderopvang Almere buiten Eilandenbuurt

Nog geen kinderopvang in de Eilandenbuurt van Almere

Doorzoek alle kinderopvang locaties