Hanzepret

KDV Hanzepret is onderdeel van multifunctioneel gebouw de Hanzeborg. De Hanzeborg ligt vlakbij het stadscentrum en op loopafstand van het station. 

Kinderdagverblijf

Kom eens langs

Koningsbergenstraat 201s
8232 DC, Lelystad

Tel. 0320-320335
Tel. KDV Hanzepret 1 0320 320 336
Tel. KDV Hanzepret 2 0320 320 337
info@go-kinderopvang.nl

Kinderopvang Maaike Bakker

Welkom bij KDV Hanzepret. Ik ben Maaike Bakker, locatiemanager van KDV Hanzepret.

“Een prettige locatie waar rekening wordt gehouden met de autonomie van ieder kind en waar ieder kind welkom is”.

De Hanzeborg is een ontmoetingscentrum en het kloppend hart van de wijken Hanzepark en de omliggende wijken. In de Hanzeborg is een verzorgingshuis, dat een bijzondere interactie biedt tussen jong en oud. Daarnaast vind je er ook een zwembad, Topfit fysiotherapie, logopediecentrum, kapper en nog veel meer.

Binnen de Hanzeborg worden veel activiteiten georganiseerd. De kinderen van het KDV gaan regelmatig met de ouderen picknicken of gezellig samen wat drinken. Of gewoon even op bezoek. Tijdens het thema sport en bewegen, kunnen de kinderen een kijkje nemen bij Topfit. De bakactiviteiten vinden plaats in de mooie keuken bij het buurthuis. Een speeltuin en de kinderboerderij zijn dicht in de buurt.

KDV de Hanzepret
KDV de Hanzepret is een kleinschalige opvang met een babygroep en een peutergroep. Er heerst een huiselijke en knusse sfeer waarbij kinderen zich thuis voelen en op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. We stimuleren de kinderen bij hun ontwikkeling, daarbij houden we rekening met het ontwikkelingsniveau en de interesses van een kind.
De visie waarmee gewerkt wordt is de visie van Emmi Pikler en Reggio Emilia. Onze medewerkers vertellen je hier graag meer over.

Op deze vestiging hebben we één groep voor kinderen van 0-2 jaar en één groep voor kinderen van 2-4 jaar. Het aanbod aan activiteiten is afgestemd op de leeftijd van het jonge of oudere kind.

Ouders kiezen voor ons vanwege

  • Ruimte voor gezamenlijke activiteiten met de gebruikers van De Hanzeborg
  • Kleinschalige opvang (babygroep 0-2 en peutergroep 2-4 jaar)
  • Gemoedelijk sfeer door enthousiaste en professionele medewerkers
  • Een team dat graag samen met ouders nadenkt over de begleiding en ontwikkeling van hun kind
  • Centrale ligging in de wijk Hanzepark

Praktische informatie

Bekijk hier het meeste recente GGD rapport en LRK nummer.

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

 

Alle tarieven staan op de tarievenpagina, hier kun je ook de kinderopvangkosten berekenen.

Als ouder moet je erop kunnen vertrouwen dat je kind op een goede manier opgevangen wordt. De benadering en werkwijze van de medewerkers hebben wij daarom in een pedagogische visie en beleid vastgelegd. Duidelijkheid voor jou en voor ons. Bekijk hier het pedagogisch beleid en werkplan.

Bevestiging van inschrijving
Je kunt je bij GO! Kinderopvang inschrijven voor een kinderdagverblijf (KDV), buitenschoolse opvang (BSO), gastouderopvang (GOB) en de peuterspeelzaal (PSZ). Zodra je inschrijving binnen is, ontvang je van ons een bevestiging van uw inschrijving. Vanzelfsprekend staan onze medewerkers voor je klaar om aanvullende informatie te geven of om te helpen bij het invullen van de formulieren voor het regelen van de kinderopvang. Lees verder voor meer informatie.

Wij werken graag samen met andere organisaties. Een van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van je kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

Maandag tot en met vrijdag van 7.30 – 18.00 uur.

Verlengde opening
Eerder of later opvang nodig op het KDV? Dat kan vanaf 7.00 uur. Ook aan het einde van de dag is het mogelijk om opvang af te nemen tot 18.30 uur.

Zoveel meer bij KDV Hanzepret

Spelen op het dak

Een uitdagend buitenspeelterrein op het dak van Hanzeborg

Leeshoek

Aparte leeshoek in de hal van Hanzepret om in kleine groepjes aan kinderen voor te kunnen lezen

Kinderopvang GO! Contact

Beleef de dag van je kind

Met Konnect beleef je de dag van je kind. Via een app op je smartphone of tablet ontvang je foto’s, zie je een persoonlijk schriftje van je kind met foto’s en verslagen en ontvang je actueel nieuws. Ook heb je digitaal inzicht in je plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van je kind, maar ook als we je uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij je aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wil jij ook wel meedenken en praten over de opvang van je kind!

Vrijblijvend inschrijven
of meer weten?

Schrijf je kind vrijblijvend in, dan nemen we contact met je op en vertellen we je meteen meer over de mogelijkheid tot plaatsing. Ook nodigen we je uit voor een rondleiding, zodat je rustig kunt kennismaken en je daarna definitief kunt inschrijven.