GO! biedt meer

Naast het aanbod van de verschillende vormen van opvang, bieden wij nog meer extra diensten aan. Wij vinden het belangrijk om optimale mogelijkheden voor de ontwikkeling van je kind te bieden en daar waar mogelijk ouders te ondersteunen in alle zaken rondom de opvang van hun kind.

Pedagogisch advies voor ouders

Pedagogisch advies aan ouders kan op verschillende manieren worden geboden. Het meest gangbaar is het advies dat door pedagogisch medewerkers of gastouders van GO! Kinderopvang aan ouders wordt gegeven naar aanleiding van vragen die ouders stellen tijdens het halen/brengen van hun kind.

Boekstart voorleescoördinatoren

Het lezen of voorlezen van boeken is een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van een kind. Daarom wordt in het kader van het project Boekstart in de kinderopvang op onze kinderdagverblijfvestigingen een medewerker door de bibliotheek geschoold als voorleescoördinator. 

Logopedist

GO! heeft een logopedist in dienst die onze VVE peuterspeelzalen actief ondersteunt. Onze pedagogisch medewerkers kunnen aan de hand van de SNELtoets Taal vaststellen of een kind achterblijft in taalontwikkeling. Als het kind achterblijft in taal kan de logopedist het kind ondersteunen. De logopedist kijkt dan naar de mogelijke oorzaak en geeft handelingsadvies aan ouders en pedagogisch medewerkers. Onze logopedist geeft ook regelmatig informatie op ouderbijeenkomsten op de peuterspeelzaal. Met handige tips voor ouders om taal te stimuleren bij het kind.

Baby Sensory

Samen ontdekken, plezier maken én ontwikkelen. Baby Sensory is een uniek en compleet programma. Vanuit een basis van veiligheid en structuur worden allerlei ideeën voor leuke activiteiten en materialen aangeboden om spelenderwijs de ontwikkeling van een baby te stimuleren.

Peutergym

We gaan gymmen! Bij steeds meer kinderdagverblijven en peuterspeelzalen doen de kinderen mee aan peutergym. Leuk en goed voor de motorische ontwikkeling. Hoe kun je het beste springen en landen, hoe gooi en richt je met een bal? Ook evenwicht houden en klimmen doen we graag. Het is altijd een feest tijdens de peutergymlessen!

Ondersteuning aanvraag kinderopvangtoeslag

Wij bieden je graag ondersteuning bij het regelen van financiële zaken rondom de kinderopvang. De medewerkers van de financiële administratie kunnen samen met jou een berekening maken voor je eigen bijdrage, maar ook je aanvraag of wijziging verwerken.

Wifi op de vestigingen

Nog even snel je mail checken, voordat je in de auto stapt op weg naar je werk? Op de meeste vestigingen kun je gebruik maken van gratis Wifi.

Huiswerk maken

Soms krijgen kinderen huiswerk mee van school. Tijdens de opvang is er een mogelijkheid voor kinderen om rustig aan hun huiswerk te werken.

Fotograaf

Bij het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal kunnen kinderen elk jaar op de foto. Het is altijd een speciale dag als de fotograaf langs komt. Een mooie blijvende herinnering! Kinderen van de buitenschoolse opvang gaan elk jaar op de foto bij de schoolfotograaf op school. Zo heb je een mooi overzicht van 0 jaar tot het einde van de basisschool van jouw kind.