Gastouderopvang 0 – 12 jr

Naast opvang bij het kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang biedt GO! Kinderopvang ook gastouderopvang.

  • Veel persoonlijke aandacht voor kind en ouder
  • Kleinschalig in een huiselijke omgeving
  • Altijd een persoonlijk kennismakingsgesprek met een gastouder
  • Bekend gezicht voor u en uw kind
  • Professionele begeleiding door onze bemiddelingsmedewerkers
  • Flexibel, ook 24 uurs opvang en opvang in het weekend mogelijk

 

Gastouderopvang SKL

 

 

 

 

 

 

Altijd een vertrouwd gezicht
Nadat de professionele bemiddelingsmedewerker van GO! Kinderopvang uitgebreid alle wensen met u heeft besproken gaat zij op zoek naar een geschikte gastouder. De gastouder biedt een veilige en vertrouwde opvangplek, waar u en uw kind  zich thuis voelen. Iedere dag een bekend gezicht binnen een warme en huiselijke sfeer, geeft een vertrouwd gevoel.

Kwaliteit
Wij zijn een officieel erkende geregistreerde organisatie en gaan voor kwaliteit en professionaliteit. Ook als de opvang is gestart blijven de bemiddelingsmedewerkers de opvang volgen. Er is regelmatig contact en er zijn vaste momenten voor evaluaties waar u, de gastouder en de bemiddelingsmedewerker van GO! Kinderopvang bij aanwezig zijn. Ook voor vragen en ondersteuning zijn de bemiddelingsmedewerkers bereikbaar. De gastouders krijgen professionele ondersteuning, training en scholing die wordt verzorgd door GO! Kinderopvang.

Alle gastouders zijn exclusief verbonden aan GO! Kinderopvang, zodat wij samen met de gastouders de veiligheid en kwaliteit volgens de wettelijke regels kunnen waarborgen.

“Daarom ben ik gastouder!”
Elvira Colpaart is één van de gastouders die bewust kiest voor GO! Kinderopvang. Ze stelt, zoals ze het zelf zegt, “met veel enthousiasme haar huis open om kinderen op te vangen in een huiselijk en levendig gezin”. Ik bied afwisselende en uitdagende activiteiten aan om elke dag iets leuks te beleven. Koekjes bakken, hutten bouwen, stampen in de regenplassen of knus een boekje lezen op de bank”. Zij vindt het mooi om aan kinderen te zien hoe ze hun eigen persoonlijkheid ontwikkelen. “Het is een uitdaging om dit te stimuleren. Door het kind positief te benaderen, bijvoorbeeld met complimenten, wil ik het zelfvertrouwen vergroten”.

Maar er zijn nog veel meer gastouders. Een aantal gastouders, waaronder ook Elvira Colpaart, stellen zichzelf wat uitgebreider voor via hun eigen website. Kijk bij onze gastouders voor een overzicht.

Uw kind aanmelden

Zelf gastouder worden?
Draag jij kinderen een warm hart toe? En ben je toe aan een mooie en flexibele baan? Wij zijn op zoek naar gastouders!

Werk en zorg met uw eigen kinderen combineren door opvang te bieden in uw eigen woning of bij de ouders thuis. Klik hier om te lezen wat GO! Kinderopvang u kan bieden en wat de voorwaarden zijn.

Aanmelden gastouder

"Kinderen met dromen worden mensen met visie: wij zijn trots dat we hier aan mee werken."

Margreet Hellemons Directeur bestuurder