Gastouderopvang

Naast opvang bij het kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang biedt GO! Kinderopvang ook gastouderopvang.

 • Veel persoonlijke aandacht voor kind en ouder
 • Kleinschalig in een huiselijke omgeving
 • Altijd een persoonlijk kennismakingsgesprek met een gastouder
 • Bekend gezicht voor jou en je kind
 • Professionele begeleiding door onze bemiddelingsmedewerkers
 • Flexibel, ook 24 uurs opvang en opvang in het weekend mogelijk

Altijd een vertrouwd gezicht

Nadat de professionele bemiddelingsmedewerker van GO! Kinderopvang uitgebreid alle wensen met je heeft besproken gaat zij op zoek naar een geschikte gastouder. De gastouder biedt een veilige en vertrouwde opvangplek, waar jij en je kind zich thuis voelen. Iedere dag een bekend gezicht binnen een warme en huiselijke sfeer, geeft een vertrouwd gevoel.

Kwaliteit

Wij zijn een officieel erkende geregistreerde organisatie en gaan voor kwaliteit en professionaliteit. Ook als de opvang is gestart blijven de bemiddelingsmedewerkers de opvang volgen. Er is regelmatig contact en er zijn vaste momenten voor evaluaties waar jij, de gastouder en de bemiddelingsmedewerker van GO! Kinderopvang bij aanwezig zijn. Ook voor vragen en ondersteuning zijn de bemiddelingsmedewerkers bereikbaar. De gastouders krijgen professionele ondersteuning, training en scholing die wordt verzorgd door GO! Kinderopvang.

Gastouderopvang heeft een persoonlijk karakter, is een kleinschalig én een flexibele opvangsoort. Door kleine groepjes met altijd dezelfde gastouder krijgt ieder kind persoonlijke aandacht en voelt zich veilig, vertrouwd en geborgen.

Je kind aanmelden

Ben je enthousiast? Meld je kind dan vrijblijvend aan voor gastouderopvang!

Zelf gastouder worden

Draag jij kinderen een warm hart toe? En ben je toe aan een mooie en flexibele baan? Wij zijn op zoek naar gastouders in heel Flevoland!

Werk en zorg met je eigen kinderen combineren door opvang te bieden in je eigen woning. Klik hier om te lezen wat GO! Kinderopvang je kan bieden en wat de voorwaarden zijn.

Al meer dan 50 jaar ervaring in kinderopvang
Lelystad, Almere en Zeewolde

Praktische informatie

Bekijk hier het meest recente LRK nummer en GGD rapport.

Als ouder moet je erop kunnen vertrouwen dat je kind op een goede manier opgevangen wordt. De benadering en werkwijze van de medewerkers hebben wij daarom in een pedagogische visie en beleid vastgelegd. Duidelijkheid voor jou en voor ons. Bekijk hier het pedagogisch beleid en werkplan.

Alle tarieven staan op de tarievenpagina, hier kun je ook de kinderopvangkosten berekenen.

Waarom kies je voor GO! Kinderopvang?

 • Uitnodigende locaties met een prettige open sfeer
 • Goed opgeleide professionele en ervaren pedagogische medewerkers
 • Wij gaan uit van de behoefte van jouw kind
 • Wij bieden meer: zoals ruime openingstijden, thema-avonden en VVE ondersteuning
 • Contact met de ouders staat centraal
 • Dagelijkse aandacht voor ontwikkeling, met bijvoorbeeld muziek, spelletjes, bewegen en buiten spelen
 • Een overzichtelijke dagindeling
 • Organisatie zonder winstoogemerk, hoge kwaliteit, maar je betaalt niet teveel

Zwanger? Dit hebben we voor jou!

Jouw zwangerschap is een superspeciale tijd in je leven. Er komt best veel op je af emoties wisselen elkaar af. Vraag de gratis zwangerschapsbox aan en geniet alvast van leuke cadeautjes!

GO! biedt meer

Baby welkom

Vanaf 6 weken kan jouw baby al bij onze kinderopvang terecht. Als kersverse ouder ben je dan vaak nog druk om zelf in een ritme te komen.

Dreumes en peuter plezier

Dreumesen en peuters spelen graag alleen en samen. Daar hebben ze binnen en buiten veel ruimte voor. Een vast dagritme geeft houvast.

Gastouder of 24 uurs opvang

GO! biedt ook gastouderopvang, voor ouders die hier de voorkeur aan geven of specifiek 24-uurs of weekendopvang nodig hebben.

Kinderopvang GO! Contact

Altijd dichtbij via onze app

Via onze beveiligde app houden we je regelmatig op de hoogte van activiteiten die je kind doet en kunnen we berichten uitwisselen als dat nodig is. Zo beleef je de dag toch met je kind mee en voelt het contact altijd dichtbij.

24 maart 2022

Werken op een integraal kindcentrum

Bij GO! Kinderopvang bieden wij verschillende opvangsoorten. Van een gastouder tot peuterspeelzaal, kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Weet jij wat een integraal kindcentrum (IKC) is en hoe de opvang hier ingericht is? Marlies Spil, pedagogisch medewerker bij IKC Warande in Lelystad, vertelt ons alles over het werken op een IKC.“Bij…

Lees verder
Blog
14 januari 2022

Babykennis bij GO!

Voor de opvang van baby’s is er specifieke kennis nodig. Hiervoor worden cursussen aangeboden die dieper ingaan op de zorg voor baby’s en de cursisten bereiden zich voor op toekomstige, wettelijke eisen. GO! investeert graag in deskundigheid en de ontwikkeling van onze pedagogisch medewerkers en bieden hun de mogelijkheid om…

Lees verder
Blog