Gastouderopvang 0 – 12 jr

Naast opvang bij het kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang biedt GO! Kinderopvang ook gastouderopvang.

  • Veel persoonlijke aandacht voor kind en ouder
  • Een online bibliotheek met heel veel leuke activiteiten en activiteitenprogramma’s
  • Kleinschalig in een huiselijke omgeving
  • Altijd een persoonlijk kennismakingsgesprek met een gastouder
  • Bekend gezicht voor u en uw kind
  • Professionele begeleiding door onze bemiddelingsmedewerkers
  • Flexibel, ook 24 uurs opvang en opvang in het weekend mogelijk

 

Gastouderopvang SKL

 

 

 

 

 

 

Altijd een vertrouwd gezicht
Nadat de professionele bemiddelingsmedewerker van GO! Kinderopvang uitgebreid alle wensen met u heeft besproken gaat zij op zoek naar een geschikte gastouder. De gastouder biedt een veilige en vertrouwde opvangplek, waar u en uw kind  zich thuis voelen. Iedere dag een bekend gezicht binnen een warme en huiselijke sfeer, geeft een vertrouwd gevoel.

Kwaliteit
Wij zijn een officieel erkende geregistreerde organisatie en gaan voor kwaliteit en professionaliteit. Ook als de opvang is gestart blijven de bemiddelingsmedewerkers de opvang volgen. Er is regelmatig contact en er zijn vaste momenten voor evaluaties waar u, de gastouder en de bemiddelingsmedewerker van GO! Kinderopvang bij aanwezig zijn. Ook voor vragen en ondersteuning zijn de bemiddelingsmedewerkers bereikbaar. De gastouders krijgen professionele ondersteuning, training en scholing die wordt verzorgd door GO! Kinderopvang.

Gastouderopvang heeft een persoonlijk karakter, is een kleinschalig én een flexibele opvangsoort. Door kleine groepjes met altijd dezelfde gastouder krijgt ieder kind persoonlijke aandacht en voelt zich veilig, vertrouwd en geborgen.

Uw kind aanmelden

Daarom ben ik gastouder!
Annet Soede is al bijna 15 jaar gastouder en vindt het verzorgen en begeleiden van kinderen het leukste werk wat er is. “Het belangrijkste vind ik dat de kinderen zich bij mij thuis veilig en geborgen voelen, het is een tweede thuis. Vanuit daar kunnen ze zich ontwikkelen; ieder kind op zijn/haar eigen manier en in eigen tempo”. Annet besteed veel aandacht aan de sociale, emotionele, creatieve en taal- en spraakontwikkeling. “Dat wordt door mij gestimuleerd door veel vrij spelen, zowel binnen als buiten. Ik vind het heerlijk om met de kinderen te lezen, zingen, spelletjes te doen, tekenen, schilderen, knutselen, met water en zand spelen en nog veel meer”. Ook zijn we veel buiten in de tuin en gaan lopend of met de bakfiets naar de speeltuin, de paarden en kippen en naar het bos en spettertuin.

Al jaren wordt Annet begeleid door de bemiddelingsmedewerkers. “De professionele begeleiding geeft mij rust, zodat ik me volledig in kan zetten voor de kinderen, want dat is waar het uiteindelijk om gaat. Dat is waarom ik gastouder bén en blijf!”.

Zelf gastouder worden?
Draag jij kinderen een warm hart toe? En ben je toe aan een mooie en flexibele baan? Wij zijn op zoek naar gastouders in heel Flevoland!

Werk en zorg met uw eigen kinderen combineren door opvang te bieden in uw eigen woning. Klik hier om te lezen wat GO! Kinderopvang u kan bieden en wat de voorwaarden zijn.

Aanmelden gastouder

"Als je kijkt door de ogen van een kind leef je in een wereld vol mogelijkheden."

Lilanne van Buuren Bemiddelingsmedewerker gastouderopvang