Gastouderopvang

Sinds 1990 verzorgt GO! Kinderopvang kwalitatieve gastouderopvang voor baby’s, peuters en schoolgaande kinderen. Wij vangen jouw kinderen op in een huiselijke omgeving bij gastouders thuis.

Onze gastouderopvang

Samen met onze professionele bemiddelingsmedewerker bespreek je uitgebreid jouw wensen en behoeften. Daarna start onze zoektocht naar de perfecte gastouder. De gastouders van GO! bieden een vertrouwde opvangplek waar je kind zich volledig thuis voelt. Dagelijks een bekend gezicht binnen een warme en huiselijke sfeer voelt extra vertrouwd.

Kwaliteit en professionaliteit

GO! staat voor kwaliteit en professionaliteit en is een officieel erkende en geregistreerde organisatie. We onderhouden regelmatig contact met jou en houden evaluaties op vaste momenten met de gastouder en onze bemiddelingsmedewerker.

Onze bemiddelingsmedewerkers zijn bereikbaar voor ondersteuning en al jouw vragen. Bij GO! Kinderopvang voorzien we gastouders van professionele begeleiding, training en scholing. De veiligheid en kwaliteit volgens de wettelijke regels worden gegarandeerd dankzij de sterke verbondenheid tussen de gastouders en GO!.

 • Kleinschalige opvang in een knusse, huiselijke sfeer
 • Bekend en vertrouwd gezicht voor jouw kind
 • Professionele begeleiding door onze bemiddelingsmedewerkers
 • Flexibele, 24 uur opvang en opvang in het weekend
 • Geregistreerde kinderopvang bekijk hier het meest recente GGD rapport

“Daarom ben ik gastouder!”

Annet Soede is al bijna 20 jaar gastouder en vindt het verzorgen en begeleiden van kinderen het leukste werk wat er is. “Het belangrijkste vind ik dat de kinderen zich bij mij thuis veilig en geborgen voelen, het is een tweede thuis. Vanuit daar kunnen ze zich ontwikkelen; ieder kind op zijn/haar eigen manier en in eigen tempo”. Annet besteed veel aandacht aan de sociale, emotionele, creatieve en taal- en spraakontwikkeling. “Dat wordt door mij gestimuleerd door veel vrij spelen, zowel binnen als buiten. Ik vind het heerlijk om met de kinderen te lezen, zingen, spelletjes te doen, tekenen, schilderen, knutselen, met water en zand spelen en nog veel meer”. Ook zijn we veel buiten in de tuin en gaan lopend of met de bakfiets naar de speeltuin, de paarden en kippen en naar het bos en spettertuin. 

Al jaren wordt Annet begeleid door de bemiddelingsmedewerkers. “De professionele begeleiding geeft mij rust, zodat ik me volledig in kan zetten voor de kinderen, want dat is waar het uiteindelijk om gaat. Dat is waarom ik gastouder bén en blijf!”. 

Gastouderopvang bij GO! Kinderopvang

 • Kleinschalig

  Kleinschalige opvang in een knusse, huiselijke sfeer

 • Professioneel

  Professionele begeleiding door onze bemiddelingsmedewerkers

 • Vertrouwd

  Bekend en vertrouwd gezicht voor jouw kind

 • Flexibel

  Flexibele 24 uur opvang en opvang in het weekend

Je kind aanmelden

Ben je enthousiast? Meld je kind dan vrijblijvend aan voor gastouderopvang! Na inschrijving neemt onze bemiddelingsmedewerker contact met je op. Samen bespreken jullie jouw wensen, behoeften en verwachtingen. Onze bemiddelingsmedewerker begeleidt de gastouder, biedt deskundigheidsbevordering en houdt toezicht op de kwaliteit van de opvang.

Kwaliteitsbewaking en begeleiding

Na een wenperiode van 4 tot 6 weken, staat er minstens één keer per jaar, een evaluatiegesprek op de agenda. De gastouders volgen leerzame cursussen en themabijeenkomsten om hun deskundigheid te bevorderen. De vraag- en gastouders ontvangen regelmatig een GO! nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen.

Overstapservice

Wil je overstappen van jouw huidige opvang naar GO!? Maak gebruik van onze overstapservice en neem contact met ons op. Wij kunnen de plaatsing tot het wijzigen van jouw kinderopvangtoeslag regelen. Onze medewerkers zijn iedere werkdag van 09.00 uur tot en met 17.00 uur bereikbaar op het telefoonnummer: (0320) 294 900.

Onze gastouders

Onze gastouders zijn gek op kinderen! Zij doen hun uiterste best voor het creëren van een vertrouwensband met je kind. Naast hun eventuele eigen kinderen, vangen zij met liefde jouw kind op.

Voordat een gastouder bij ons aan de slag gaat, maken wij kennis via een intakegesprek en gaan wij op huisbezoek. De gastouder moet verplicht voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen van de Wet Kinderopvang. Na de aanmelding bij de gemeente krijgt de gastouder een controle van de GGD op het opvangadres. De gemeente geeft na deze uitgebreide selectieprocedure, akkoord voor de inschrijving in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Gelukkig zijn al onze gastouders LRK-geregistreerd en klaar om jouw kleintje op te vangen!

Contact opnemen met onze bemiddelingsmedewerkers kan telefonisch via telefoonnummer (0320) 294 900).

Of stuur een e-mail naar gastouderopvang@go-kinderopvang.nl. Onze bemiddelingsmedewerkers helpen je graag verder.