Kukeluusjes

BSO kukeluusjes is gevestigd in schoolgebouw Meander Oost in de wijk de Landerijen, direct aan de doorgaande weg richting Dronten. Kinderen van Meander – Oost gaan naar BSO Kukeluusjes.

Buitenschoolse opvang

Kom eens langs

Bingerden 41
8219 AT, Lelystad

Tel. 0320 320 132
info@go-kinderopvang.nl

Welkom bij BSO Kukeluusjes. Ik ben Kevin Hol locatiemanager van BSO Kukeluusjes.

BSO Kukeluusjes heeft een onderbouw van 4 – 7 jaar en een bovenbouw van 7 – 12 jaar. De BSO is elke middag geopend en biedt voorschoolse opvang op aanvraag. Er zijn vaste pedagogisch medewerkers die de kinderen goed kennen. Ze bieden allerlei activiteitenlijnen aan op de BSO zoals koken, muziek, techniek, duurzaamheid en sport. Er is een muziekhok met instrumenten, een mooie keuken om in te koken en leren kinderen programmeren met de robots Dash en Dot. Daarnaast kunnen we dagelijks gebruik maken van de gymzaal van school. Kinderen komen met veel plezier bij ons.

Op de BSO hechten we veel waarde aan ouderbetrokkenheid, dus een goede samenwerking en het regelmatig ontmoeten van elkaar. Dit doen we door een ouderparticipatie-avond te organiseren waarbij de kinderen een buffet koken en de ouders met broertjes en zusjes kunnen komen eten. Erg gezellig!

Ouders kiezen voor ons vanwege

  • Verschillende activiteitenlijnen zoals techniek, duurzaam, koken, muziek
  • Een hecht en betrokken team dat denkt in mogelijkheden, zo vangen we ook kinderen vanuit het speciaal onderwijs op
  • Een kind mag zichzelf zijn
  • Mooie lichte ruimtes met voldoende uitdagend speelmateriaal

Praktische informatie

Bekijk hier het meeste recente GGD rapport en LRK nummer.

Alle tarieven staan op de tarievenpagina, hier kun je ook de kinderopvangkosten berekenen.

Als ouder moet je erop kunnen vertrouwen dat je kind op een goede manier opgevangen wordt. De benadering en werkwijze van de medewerkers hebben wij daarom in een pedagogische visie en beleid vastgelegd. Duidelijkheid voor jou en voor ons. Bekijk hier het pedagogisch beleid en werkplan.

Bevestiging van inschrijving
Je kunt je bij GO! Kinderopvang inschrijven voor een kinderdagverblijf (KDV), buitenschoolse opvang (BSO), gastouderopvang (GOB) en de peuterspeelzaal (PSZ). Zodra je inschrijving binnen is, ontvang je van ons een bevestiging van uw inschrijving. Vanzelfsprekend staan onze medewerkers voor je klaar om aanvullende informatie te geven of om te helpen bij het invullen van de formulieren voor het regelen van de kinderopvang. Lees verder voor meer informatie.

Wij werken graag samen met andere organisaties. Een van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van je kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

BSO Kukeluusjes is elke werkdag aansluitend bij de schooltijden geopend tot 18.30 uur.

Voorschoolse opvang
Al eerder opvang nodig bij BSO Kukeluusjes? Ook voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur is mogelijk. Als het nodig is kan je kind bij ons ontbijten.

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

 

Parkeren voor de deur.

Kinderopvang GO! Contact

Beleef de dag van je kind

Met Konnect beleef je de dag van je kind. Via een app op je smartphone of tablet ontvang je foto’s, zie je een persoonlijk schriftje van je kind met foto’s en verslagen en ontvang je actueel nieuws. Ook heb je digitaal inzicht in je plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van je kind, maar ook als we je uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij je aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wil jij ook wel meedenken en praten over de opvang van je kind!

Vrijblijvend inschrijven
of meer weten?

Schrijf je kind vrijblijvend in, dan nemen we contact met je op en vertellen we je meteen meer over de mogelijkheid tot plaatsing. Ook nodigen we je uit voor een rondleiding, zodat je rustig kunt kennismaken en je daarna definitief kunt inschrijven.