Villa Kakelbont

KDV Villa Kakelbont ligt midden in de wijk de Botter en heel centraal in Lelystad. 

Kinderdagverblijf Buitenschoolse opvang

Kom eens langs

Botter 44-33
8243 JE, Lelystad

Tel. KDV 0320 253 698
Tel. BSO 0320 216 800
info@go-kinderopvang.nl

Welkom bij Villa Kakelbont. Ik ben Geja Jaasma, locatieleider van Villa Kakelbont.

Dichtbij deze locatie bevinden zich het stadshart en het station. Villa Kakelbont heeft een aantrekkelijk eigen buitenterrein met allerlei speelmogelijkheden en een groot voetbalveld. Het terrein is helemaal omheind. De kinderen kunnen hier heerlijk buiten spelen. Ook voor de allerkleinsten is er een speciaal eigen hoekje om veilig buiten te spelen. Bij het brengen en halen kunt u ook nog even snel een boodschap doen. Villa Kakelbont ligt naast een klein winkelcentrum met supermarkt en andere kleine winkels.

Ouders kiezen voor ons vanwege

  • Opvang van 0 tot 12 jaar
  • Ruime afgeschermde tuin voor de allerkleinsten en speelterrein tegenover de locatie voor de allergrootsten
  • Gezellige sfeer en een betrokken team met inzet voor de hele locatie en voor alle kinderen
  • Een ruime locatie met vijf KDV groepen en twee BSO groepen
  • Kinderen uit hetzelfde gezin kunnen op één groep worden opgevangen. Omdat kinderen soms lang bij ons blijven, kennen we de kinderen goed

Praktische informatie

Bekijk hier het meeste recente GGD rapport en LRK nummer.

Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang

Alle tarieven staan op de tarievenpagina, hier kun je ook de kinderopvangkosten berekenen.

Pedagogisch beleid en werkplan

Als ouder moet je erop kunnen vertrouwen dat je kind op een goede manier opgevangen wordt. De benadering en werkwijze van de medewerkers hebben wij daarom in een pedagogische visie en beleid vastgelegd. Duidelijkheid voor jou en voor ons. Bekijk hier het pedagogisch beleid en werkplan.

Bevestiging van inschrijving
Je kunt je bij GO! Kinderopvang inschrijven voor een kinderdagverblijf (KDV), buitenschoolse opvang (BSO), gastouderopvang (GOB) en de peuterspeelzaal (PSZ). Zodra je inschrijving binnen is, ontvang je van ons een bevestiging van uw inschrijving. Vanzelfsprekend staan onze medewerkers voor je klaar om aanvullende informatie te geven of om te helpen bij het invullen van de formulieren voor het regelen van de kinderopvang. Lees verder voor meer informatie.

Wij werken graag samen met andere organisaties. Een van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van je kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

KDV Villa Kakelbont
Maandag tot en met vrijdag van 7.30 – 18.00 uur.

Verlengde opening
Eerder of later opvang nodig op het KDV? Dat kan vanaf 7.00 uur. Ook aan het einde van de dag is het mogelijk om opvang af te nemen tot 18.30 uur.

BSO Villa Kakelbont
BSO Villa Kakelbont is elke werkdag aansluitend bij de schooltijden geopend tot 18.30 uur. Op schoolvrije dagen en in schoolvakanties is er de hele dag opvang.

Voorschoolse opvang
Al eerder opvang nodig bij BSO de Kleurfontein? Ook voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur is mogelijk. Als het nodig is kan je kind bij ons ontbijten.

Zoveel meer bij Villa Kakelbont

Beleef de dag van je kind

Met Konnect beleef je de dag van je kind. Via een app op je smartphone of tablet ontvang je foto’s, zie je een persoonlijk schriftje van je kind met foto’s en verslagen en ontvang je actueel nieuws. Ook heb je digitaal inzicht in je plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van je kind, maar ook als we je uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij je aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wil jij ook wel meedenken en praten over de opvang van je kind!

Vrijblijvend inschrijven
of meer weten?

Schrijf je kind vrijblijvend in, dan nemen we contact met je op en vertellen we je meteen meer over de mogelijkheid tot plaatsing. Ook nodigen we je uit voor een rondleiding, zodat je rustig kunt kennismaken en je daarna definitief kunt inschrijven.