Kinderdagverblijf

Als je werkt of studeert is het belangrijk dat je kind goed wordt opgevangen. GO! Kinderopvang verzorgt de opvang voor baby’s vanaf zes weken en peuters tot het moment dat je kind naar school gaat. Deze opvang vindt plaats op kleine en grotere vestigingen in verschillende groepen. Op elke groep werken gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, eventueel met ondersteuning van stagiaires en andere medewerkers.

Vind een kinderdagverblijf in jouw buurt

Pedagogiek

Als ouder moet je erop kunnen vertrouwen dat je kind op een goede manier opgevangen wordt. De benadering en werkwijze van de medewerkers hebben wij daarom in een pedagogische visie en beleid vastgelegd. Duidelijkheid voor jou en voor ons.

Samen betrokken

De kinderen krijgen binnen de groepen alle ruimte om te groeien, te spelen, te leren en zich te ontwikkelen. Een vast dagritme zorgt voor rust op de groep. Alle groepen hebben aangrenzende slaapkamers, die net als de op iedere vestiging aanwezige buitenruimtes, zijn ingericht op de leeftijd van de kinderen. We maken het graag gezellig. We doen samen allerlei (thema)activiteiten, zingen liedjes, spelen spelletjes, lezen boekjes, maken kunstwerken, vieren feest, kletsen en knuffelen. Uiteraard horen wij graag hoe het met je kind gaat en vertellen we bij het halen altijd hoe de dag is geweest.

Goed verzorgd

Uiteraard houden we binnen de groep rekening met de individuele behoeften van je kind. Met ontwikkelingsgericht werken bijvoorbeeld stellen we de interesses, behoeften en ontwikkeling van kinderen centraal. Wij geven kansen en bieden uitdaging aan kinderen. Ze kunnen zich optimaal ontwikkelen als ze zich emotioneel vrij en vertrouwd voelen, nieuwsgierig zijn en zelfvertrouwen hebben. Onze pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat kinderen zich thuis voelen op de locaties.

Voor kinderen ouder dan drie jaar bieden wij extra activiteiten. Naast het dagprogramma wordt dan meer aandacht besteed aan de ontwikkeling van de vaardigheden die nodig zijn op de basisschool.

Al meer dan 50 jaar ervaring in kinderopvang
Lelystad, Almere en Zeewolde

Plan een rondleiding

Wil jij ontdekken of je kind zich straks thuis gaat voelen? Onze gastvrouwen heten je graag welkom op de locatie van jouw keuze. Zij nemen de tijd om je vragen te beantwoorden. Over hoe onze dagindelingen en groepen zijn opgebouwd, wie er op de groep staat en hoe jouw kind in een rustig tempo kan wennen, bijvoorbeeld. Kom sfeer proeven, de locatie bekijken en kennis maken.

“Jay was nog maar 6 weken toen hij naar kinderopvang ging. Dat was best een grote stap. Toch was Jay al snel op zijn gemak en zie je dat hij het leuk vindt om daar te zijn en bijvoorbeeld naar andere baby’s te kijken. De pedagogisch medewerkers zijn net zo blij en betrokken bij Jay als wij.”

Annet Garner
Moeder van Jay

Waarom kies je voor GO! kinderopvang?

  • Uitnodigende locaties met een prettige open sfeer
  • Goed opgeleide professionele en ervaren pedagogische medewerkers
  • Wij gaan uit van de behoefte van jouw kind
  • Wij bieden meer: zoals ruime openingstijden, thema-avonden en VVE ondersteuning
  • Contact met de ouders staat centraal
  • Dagelijkse aandacht voor ontwikkeling, met bijvoorbeeld muziek, spelletjes, bewegen en buiten spelen
  • Een overzichtelijke dagindeling
  • Organisatie zonder winstoogemerk, hoge kwaliteit, maar je betaalt niet teveel

GO! biedt meer

Kinderopvang babygroep voeden

Baby
welkom

Vanaf 6 weken kan jouw baby al bij onze kinderopvang terecht. Als kersverse ouder ben je dan vaak nog druk om zelf in een ritme te komen.

Kinderopvang peuters spelen met auto's

Dreumes en peuter plezier

Dreumesen en peuters spelen graag alleen en samen. Daar hebben ze binnen en buiten veel ruimte voor. Een vast dagritme geeft houvast.

gastouder kind eten

Gastouder of 24 uurs opvang

GO! biedt ook gastouderopvang, voor ouders die hier de voorkeur aan geven of specifiek 24-uurs of weekendopvang nodig hebben.

Kinderopvang GO! Contact

Altijd dichtbij via onze app

Via onze beveiligde app houden we je regelmatig op de hoogte van activiteiten die je kind doet en kunnen we berichten uitwisselen als dat nodig is. Zo beleef je de dag toch met je kind mee en voelt het contact altijd dichtbij.

Tarieven

Gebruik onze handige rekentool of vraag hulp bij de medewerkers van ons Service Centrum. Zij helpen je desgewenst ook bij de aanvraag van kinderopvangtoeslag.

Zoek een kinderdagverblijf

Op zoek naar praktische informatie zoals openingstijden, dagindeling of … Kijk dan op de pagina van de locatie zelf.

24 maart 2022

Werken op een integraal kindcentrum

Bij GO! Kinderopvang bieden wij verschillende opvangsoorten. Van een gastouder tot peuterspeelzaal, kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Weet jij wat een integraal kindcentrum (IKC) is en hoe de opvang hier ingericht is? Marlies Spil, pedagogisch medewerker bij IKC Warande in Lelystad, vertelt ons alles over het werken op een IKC.“Bij…

Lees verder
Blog
14 januari 2022

Babykennis bij GO!

Voor de opvang van baby’s is er specifieke kennis nodig. Hiervoor worden cursussen aangeboden die dieper ingaan op de zorg voor baby’s en de cursisten bereiden zich voor op toekomstige, wettelijke eisen. GO! investeert graag in deskundigheid en de ontwikkeling van onze pedagogisch medewerkers en bieden hun de mogelijkheid om…

Lees verder
Blog