Kinderdagverblijf 0 – 4 jr

Opvang voor baby’s en peuters
Als u werkt of studeert is het belangrijk dat uw kind goed wordt opgevangen. GO! Kinderopvang verzorgt de opvang voor baby’s en peuters vanaf zes weken tot het moment dat uw kind naar school gaat. Deze opvang vindt plaats in kleine en grotere vestigingen in verschillende groepen.

Veilig en geborgenPlaatje KDV
Het is belangrijk dat het kinderdagverblijf een veilige en geborgen plek is, waar u met een gerust hart uw kind achterlaat in de tijd dat u aan het werk bent. In elke groep werken gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, eventueel met ondersteuning van stagiaires en andere medewerkers.

Voldoende speel- en leefruimte
De kinderen krijgen binnen de groepen alle ruimte om te groeien, te spelen, te leren en zich te ontwikkelen. Een vast dagritme zorgt voor rust op de groep en de mogelijkheid zich te ontwikkelen. Alle groepen hebben aangrenzende slaapkamers, die net als de op iedere vestiging aanwezige buitenruimtes, zijn ingericht op de leeftijd van de kinderen. We maken het graag gezellig. We doen samen allerlei (thema)activiteiten, zingen liedjes, spelen spelletjes, lezen boekjes, maken kunstwerken, vieren feest, kletsen en knuffelen. Uiteraard horen wij graag hoe het met uw kind is en vertellen we u bij het halen altijd hoe de dag is geweest.

Individuele mogelijkheden
Uiteraard houden we binnen de groep rekening met de individuele behoeften van uw kind. Met ontwikkelingsgericht werken bijvoorbeeld stellen we de interesses, behoeften en ontwikkeling van kinderen centraal. Wij geven kansen en bieden uitdaging aan kinderen. Ze kunnen zich optimaal ontwikkelen als ze zich emotioneel vrij en vertrouwd voelen, nieuwsgierig zijn en zelfvertrouwen hebben. Onze pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat kinderen zich thuis voelen op de locaties.

Voor kinderen ouder dan drie jaar bieden wij extra activiteiten. Naast het dagprogramma wordt dan meer aandacht besteed aan de ontwikkeling van de vaardigheden die nodig zijn op de basisschool.

Uw kind aanmelden

"Kinderen met dromen worden mensen met visie: wij zijn trots dat we hier aan mee werken."

Margreet Hellemons Directeur bestuurder