Kinderdagverblijf

Het is belangrijk dat jouw kleintje goed wordt opgevangen op een fijne plek. Ons team van pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat jouw kind zich gezien en gehoord voelt. GO! Kinderopvang biedt opvang voor je kleintje vanaf een leeftijd van 6 weken tot het moment dat die naar de basisschool gaat. Wij vangen de kinderen op in verschillende vestigingen, verdeeld in leeftijdsgroepen.

Vind een kinderdagverblijf in jouw buurt

Jouw kind op nummer één

Bij ons staat jouw kind op nummer één! We houden rekening met de individuele behoeftes van de kinderen. Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor een warme, huiselijke sfeer en doen er alles aan om jouw kind zich thuis te laten voelen. Door te kijken naar de interesses van het kind kunnen we ze gepaste uitdagingen aanbieden. Kinderen ontwikkelen het meest optimaal als zij zich vertrouwd voelen en nieuwsgierig zijn. We houden de ontwikkeling van de kinderen in de gaten en bieden we extra activiteiten aan voor kinderen ouder dan drie jaar. Naast het dagelijkse programma besteden we dan meer aandacht aan vaardigheden die nodig zijn op de basisschool. Leren is bij ons altijd een mix van plezier en voorbereiding!

Tarieven

Bereken de tarieven met onze handige rekentool of vraag hulp bij onze medewerkers van het GO! Service Centrum. We helpen je ook graag bij de aanvraag van kindertoeslag.

Pedagogiek

Het is belangrijk dat je een vertrouwd gevoel hebt bij de opvang van jouw kind. Daarom zijn onze benaderingen en werkwijzen vastgelegd in een pedagogische visie. Op deze manier is het voor iedereen duidelijk hoe GO! jouw kind opvangt.

Plan een rondleiding

Kom sfeer proeven, de locatie bekijken en maak kennis!

Wil jij ontdekken of je kind zich thuis voelt bij GO!? Onze medewerkers heten jullie graag welkom op een locatie naar keuze. Zij nemen uitgebreid de tijd voor een rondleiding en het beantwoorden van je vragen. Of het nu gaat om onze dagindeling, de opbouw van onze groepen, de begeleiders of hoe jouw kind in een rustig tempo kan wennen – wij helpen je graag.

Zoek een kinderdagverblijf

Op zoek naar praktische informatie zoals openingstijden, dagindeling of … Kijk dan op de pagina van de locatie zelf.

Waarom kies je voor GO! Kinderopvang?

 • Locaties

  Uitnodigende locaties met een prettige open sfeer

 • Contact

  Contact met ouders staat centraal

 • Medewerkers

  Goed opgeleide, professionele en ervaren pedagogisch medewerkers

 • Ontwikkeling

  Dagelijks aandacht voor ontwikkeling, met bijvoorbeeld muziek, spelletjes en bewegen

 • Aandacht

  Wij gaan uit van de behoefte van jouw kind

 • Overzicht

  Een overzichtelijke dagindeling

 • Geen winstoogmerk

  Organisatie zonder winstoogmerk, hoge kwaliteit, maar je betaalt niet teveel

 • GO! biedt meer

  Wij bieden meer: zoals ruime openingstijden, thema avonden en VVE ondersteuning

GO! biedt meer

Baby’s zijn welkom bij onze kinderopvang vanaf zes weken oud, zodat wij jou kunnen ontzorgen in deze intensieve periode. Dreumesen en peuters kunnen bij ons volop spelen, zowel alleen als samen met andere kinderen. Voor ouders die voorkeur geven aan gastouderopvang of specifieke 24-uurs of weekendopvang nodig hebben, biedt GO! deze mogelijkheden. Daarnaast verzorgen we voor- en naschoolse opvang voor schoolgaande kinderen, waarbij we ze veilig naar school brengen en weer ophalen.