De Keyzerskroon

De Keyzerskroon ligt in de wijk Randstad in Almere Stad, op loopafstand van het station.

Kinderdagverblijf Buitenschoolse opvang

Kom eens langs

Randstad 22-67
1316 BT, Almere

Tel. KDV 036 200 2005
Tel. BSO 036 200 2006
info@go-kinderopvang.nl

Kinderopvang Cindy Kliffen

Welkom bij de Keyzerskroon. Ik ben Cindy Kliffen, locatiemanager van de Keyzerskroon.

Montessori de Keyzerskroon opvang van 0 tot 12 jaar
Montessori is erop gericht kinderen zelf de wereld te laten ontdekken en uitdagingen aan te gaan. Wij motiveren kinderen om zichzelf te ontwikkelen. De vestiging is ruim en bestaat uit twee verdiepingen. Er is een grote buitenruimte waar de kinderen kunnen spelen en we gaan regelmatig naar het park in de buurt met veel groen. We maken gebruik van het schoolplein van Montessori Stad, hier is veel speelruimte.

Kinderdagverblijf
Voor het KDV is er een speciale groepsopbouw om zoveel mogelijk een natuurlijke gezinssituatie te creëren. Tijdens de dag ontmoeten kinderen van verschillende leeftijden elkaar. De kinderen ervaren zichzelf steeds in een andere verhouding tot andere kinderen en ontwikkelen een gevoel voor verschillende posities binnen het kinderdagverblijf. Van de jongste naar middelste en uiteindelijk de oudste.

Buitenschoolse opvang
Op de BSO komen kinderen van 4 tot en met 12 jaar van de scholen Montessori Stad, De Argonaut en SBO De Watertuin. Het aanbod van activiteiten is afgestemd op de leeftijd van het jonge of het oudere kind. 

We zorgen voor een afwisseling van activiteiten. Binnen spelen we theater- en toneelstukjes, doen we handvaardigheid activiteiten, maken we muziek en vinden de kinderen kook- en bakactiviteiten leuk! Maar lekker buiten spelen in het bos en samen sportactiviteiten doen vinden we ook heel erg fijn.

De Keyzerskroon heeft een intensieve samenwerking met de Montessorischool Randstad die vlakbij onze vestiging ligt.

Leerkrachten van school draaien mee bij de peuteropvang, bij de afsluiting van gezamenlijke thema’s ondersteunen onze pedagogisch medewerkers op school, we vieren gezamenlijk activiteiten, zoals de avondvierdaagse, Sinterklaas en Kerst en nog veel meer!

Samen met onderwijs zorgen we voor een doorgaande leerlijn van 0 tot 12 jaar voor uw kind.

Ouders kiezen voor ons vanwege

  • Nauwe samenwerking met de Montessorischool
  • Eigen KDV buitenspeelplaats met voldoende te ontdekken zoals een buitenspeelkeuken, zandbak, parkeerpleinen en moestuinbakken
  • Montessori visie
  • Alle opvangsoorten onder één dak en dichtbij school

Praktische informatie

Bekijk hier het meeste recente GGD rapport en LRK nummer.

Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang

Alle tarieven staan op de tarievenpagina, hier kun je ook de kinderopvangkosten berekenen.

Als ouder moet je erop kunnen vertrouwen dat je kind op een goede manier opgevangen wordt. De benadering en werkwijze van de medewerkers hebben wij daarom in een pedagogische visie en beleid vastgelegd. Duidelijkheid voor jou en voor ons. Bekijk hier het pedagogisch beleid en werkplan.

Bevestiging van inschrijving
Je kunt je bij GO! Kinderopvang inschrijven voor een kinderdagverblijf (KDV), buitenschoolse opvang (BSO), gastouderopvang (GOB) en de peuterspeelzaal (PSZ). Zodra je inschrijving binnen is, ontvang je van ons een bevestiging van uw inschrijving. Vanzelfsprekend staan onze medewerkers voor je klaar om aanvullende informatie te geven of om te helpen bij het invullen van de formulieren voor het regelen van de kinderopvang. Lees verder voor meer informatie.

Wij werken graag samen met andere organisaties. Een van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van je kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

KDV de Keyzerskroon
Maandag tot en met vrijdag van 7.30 – 18.30 uur.

Verlengde opening
Later opvang nodig op het KDV? Aan het einde van de dag is het mogelijk om opvang af te nemen tot 19.00 uur.

BSO de Keyzerskroon
BSO de Keyzerskroon is elke werkdag aansluitend bij de schooltijden geopend tot 18.30 uur. Op schoolvrije dagen en in schoolvakanties is er de hele dag opvang.

Voorschoolse opvang
Al eerder opvang nodig bij BSO de Keyzerskroon? Ook voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur is mogelijk.

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Kinderopvang GO! Contact

Beleef de dag van je kind

Met Konnect beleef je de dag van je kind. Via een app op je smartphone of tablet ontvang je foto’s, zie je een persoonlijk schriftje van je kind met foto’s en verslagen en ontvang je actueel nieuws. Ook heb je digitaal inzicht in je plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van je kind, maar ook als we je uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij je aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wil jij ook wel meedenken en praten over de opvang van je kind!

Vrijblijvend inschrijven
of meer weten?

Schrijf je kind vrijblijvend in, dan nemen we contact met je op en vertellen we je meteen meer over de mogelijkheid tot plaatsing. Ook nodigen we je uit voor een rondleiding, zodat je rustig kunt kennismaken en je daarna definitief kunt inschrijven.