Het Paleis

KDV het Paleis ligt in de Parkwijk in Almere Stad.

Kinderdagverblijf

Kom eens langs

Parkwijklaan 180
1326 JV, Almere

Tel. 036 2002 026
info@go-kinderopvang.nl

Welkom bij KDV het Paleis. Ik ben Mirjam Snijdelaar, locatiemanager bij KDV het Paleis.

“We kunnen niet van alle kinderen dezelfde sterren maken, maar we kunnen ze wel allemaal laten schitteren”.

Op deze vestiging hebben we vier groepen voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Het aanbod van activiteiten is afgestemd op de leeftijd van het jonge of oudere kind.

De vestiging
KDV het Paleis heeft een mooie ruime binnenruimte, omdat het gebouw rond loopt. Buiten kunnen de kinderen op verschillende plekken spelen en er zijn veel schaduwhoeken. Neem een kijkje op de locatie!

Ouders kiezen voor ons vanwege

  • Kleinschalig (0 – 4 jaar) en gelegen in een rustige wijk
  • Iedere groep heeft een eigen buitenruimte voorzien van natuurlijke (houten) speeltoestellen
  • Samenwerking met basisschool De Kraanvogel
  • Knusse en huiselijke binnenruimte
  • Warme maaltijd en gezond voedingsbeleid

Praktische informatie

Bekijk hier het meeste recente GGD rapport en LRK nummer.

Alle tarieven staan op de tarievenpagina, hier kun je ook de kinderopvangkosten berekenen.

Pedagogisch beleid en werkplan

Als ouder moet je erop kunnen vertrouwen dat je kind op een goede manier opgevangen wordt. De benadering en werkwijze van de medewerkers hebben wij daarom in een pedagogische visie en beleid vastgelegd. Duidelijkheid voor jou en voor ons. Bekijk hier het pedagogisch beleid en werkplan.

Bevestiging van inschrijving
Je kunt je bij GO! Kinderopvang inschrijven voor een kinderdagverblijf (KDV), buitenschoolse opvang (BSO), gastouderopvang (GOB) en de peuterspeelzaal (PSZ). Zodra je inschrijving binnen is, ontvang je van ons een bevestiging van uw inschrijving. Vanzelfsprekend staan onze medewerkers voor je klaar om aanvullende informatie te geven of om te helpen bij het invullen van de formulieren voor het regelen van de kinderopvang. Lees verder voor meer informatie.

Wij werken graag samen met andere organisaties. Een van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van je kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

Maandag tot en met vrijdag van 7.30 – 18.30 uur.

 

Zoveel meer bij KDV het Paleis

Warme maaltijd en gezonde voeding

Peutergym en peuterdans

Grote ouderbetrokkenheid

Kinderopvang GO! Contact

Beleef de dag van je kind

Met Konnect beleef je de dag van je kind. Via een app op je smartphone of tablet ontvang je foto’s, zie je een persoonlijk schriftje van je kind met foto’s en verslagen en ontvang je actueel nieuws. Ook heb je digitaal inzicht in je plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van je kind, maar ook als we je uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij je aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wil jij ook wel meedenken en praten over de opvang van je kind!

Vrijblijvend inschrijven
of meer weten?

Schrijf je kind vrijblijvend in, dan nemen we contact met je op en vertellen we je meteen meer over de mogelijkheid tot plaatsing. Ook nodigen we je uit voor een rondleiding, zodat je rustig kunt kennismaken en je daarna definitief kunt inschrijven.