GO! Pro

Zoekt jouw kind wat meer uitdaging en speelplezier? GO! Kinderopvang biedt een traject op maat voor hoogbegaafde kinderen. Wij prikkelen kinderen van 2 tot 13 jaar met uitdagende en leuke activiteiten.

Waarom speciale opvang voor hoogbegaafde kinderen?

Het vinden van geschikte opvang voor hoogbegaafde kinderen kan lastig zijn. De laatste jaren komen daar in het basisonderwijs al oplossingen voor door speciale klassen of werkgroepen. Bij GO! herkennen wij de uitdagingen van hoogbegaafde kinderen en willen wij daar ook oplossingen voor bieden met een speciaal programma. Zo blijven de kinderen met plezier naar de opvang gaan!

Hoe zien de groepen eruit?

We vinden het belangrijk dat de kinderen zoveel mogelijk tussen hun vriendjes en vriendinnetjes blijven, we willen niet dat ze buiten de boot vallen. Alle kinderen komen na afloop van hun schooldag naar de buitenschoolse opvang. Eerst kunnen ze hun verhaal kwijt met wat te drinken en een tussendoortje. Daarna bieden we de kinderen per doelgroep een activiteit op maat aan.

Motivatie, intelligentie en creativiteit

Naast de nodige kennis over het ontdekken van hoogbegaafdheid bieden wij geschikte activiteiten aan. Met behulp van de punten: motivatie, intelligentie en creativiteit bieden wij voor ieder kind de juiste verdieping en uitdaging. Het prikkelen en stimuleren van de kinderen hun ontwikkeling is ons doel. Elk kind is uniek en verdient een aparte aanpak!

Kinderen er zelf bij betrekken

Bij GO! willen wij dat kinderen zo veel mogelijk zelf meedenken over hun invulling bij een bepaalde activiteit. Afhankelijk van het kind en de activiteit is er vaak keuze voor een aanbod op maat. Op deze manier is er voor ieder kind een geschikt plekje bij GO! Kinderopvang!

Opvanglocatie

Er is een GO! Pro pilot gestart op het Vlaggenschip in Almere. De kinderen, ouders en medewerkers zijn zo enthousiast over dit aanbod, dat wij ook opvang voor hoogbegaafde kinderen op andere locaties gaan aanbieden.

Het opleiden van medewerkers voor het leiden van deze kinderen kost tijd. Daarom bieden we GO! langzaam op steeds meer locaties in Almere opvang voor hoogbegaafde kinderen aan. In Lelystad bieden we GO! Pro aan bij: Vila Kakelbont, het Anker, de Landridder en het Landhuis. Zo sluiten we steeds beter aan op het onderwijs voor hoogbegaafde kinderen.

Meer info over GO! Pro

Meer informatie over het aanbod van GO! Pro? Of kijken naar een geschikte opvanglocatie voor hoogbegaafde kinderen bij jou in de buurt? Stuur dan een e-mail naar info@go-kinderopvang.nl  of bel naar 0320 – 294 900.