Peutertalent

GO! Kinderopvang en basisschool Leatare zijn peuterspeelzaal Peutertalent gestart. Peutertalent biedt de ultieme mogelijkheid voor kinderen om zich optimaal te ontwikkelen.

Peuterspeelzaal

Kom eens langs

Leekerhoek 16
8223 ZR, Lelystad

Tel. 0320 320 015
info@go-kinderopvang.nl

Welkom bij PSZ Peutertalent. Ik ben Maayke Kasper, locatieleider bij PSZ Peutertalent.

“Peutertalent is goed voor élk kind”.

Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste inzichten om élk talent dat een kind bezit, te benutten. Peutertalent is bedoeld voor peuters van 2 tot 4 jaar. Het programma is gebaseerd op de uitgangspunten van Voor- en Vroegschoolse educatie (VVE). Uitgangspunt is dat Peutertalent goed is voor élk kind!

Wat kun je van Peutertalent verwachten
– Peutertalent biedt optimale kansen voor de brede ontwikkeling van joue kind
– Ontdekkend en spelend leren in een inspirerende omgeving
– Samen maken we ontwikkelingsstimulering ook thuis mogelijk
– Goed afgestemde begeleiding van peuter naar kleuter
– Onze Peutertalent medewerkers zijn ambitieus en halen het beste uit je kind
– Ondersteuning vanuit wetenschappelijk onderzoek en landelijke experts

Jouw steun is onmisbaar!
Je haalt het beste uit je kind door te kiezen voor Peutertalent. Dit vraagt ook iets van jou als ouder.
– Minimaal 80% van de tijd is je kind aanwezig
– Ouderbijeenkomsten vind je van grote meerwaarde. Je bent altijd aanwezig.
– Ook thuis lever je een bijdrage aan ontwikkelingsstimulering.
– Wij tekenen samen voor een TOP-samenwerking!

Ouders kiezen voor ons vanwege

  • Alle kinderen zijn bij ons welkom!

Praktische informatie

Bekijk hier het meeste recente GGD rapport en LRK nummer.

Alle tarieven staan op de tarievenpagina, hier kun je ook de kinderopvangkosten berekenen.

Pedagogisch beleid en werkplan

Als ouder moet je erop kunnen vertrouwen dat je kind op een goede manier opgevangen wordt. De benadering en werkwijze van de medewerkers hebben wij daarom in een pedagogische visie en beleid vastgelegd. Duidelijkheid voor jou en voor ons. Bekijk hier het pedagogisch beleid en werkplan.

Bevestiging van inschrijving
Je kunt je bij GO! Kinderopvang inschrijven voor een kinderdagverblijf (KDV), buitenschoolse opvang (BSO), gastouderopvang (GOB) en de peuterspeelzaal (PSZ). Zodra je inschrijving binnen is, ontvang je van ons een bevestiging van uw inschrijving. Vanzelfsprekend staan onze medewerkers voor je klaar om aanvullende informatie te geven of om te helpen bij het invullen van de formulieren voor het regelen van de kinderopvang. Lees verder voor meer informatie.

Wij werken graag samen met andere organisaties. Een van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van je kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 – 12.30 uur.

Op nationale feestdagen en tijdens vakanties is de PSZ gesloten.

Beleef de dag van je kind

Met Konnect beleef je de dag van je kind. Via een app op je smartphone of tablet ontvang je foto’s, zie je een persoonlijk schriftje van je kind met foto’s en verslagen en ontvang je actueel nieuws. Ook heb je digitaal inzicht in je plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van je kind, maar ook als we je uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij je aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wil jij ook wel meedenken en praten over de opvang van je kind!

Vrijblijvend inschrijven
of meer weten?

Schrijf je kind vrijblijvend in, dan nemen we contact met je op en vertellen we je meteen meer over de mogelijkheid tot plaatsing. Ook nodigen we je uit voor een rondleiding, zodat je rustig kunt kennismaken en je daarna definitief kunt inschrijven.