Het Landhuis

BSO het Landhuis heeft een hecht en betrokken team. Hier worden de kinderen in een veilige en vertrouwde omgeving opgevangen in de nabijheid van school.

Buitenschoolse opvang

Kom eens langs

Voorstraat 602
8226 KZ, Lelystad

Tel. 0320 320 136
info@go-kinderopvang.nl

Welkom bij BSO het Landhuis. Ik ben Kevin Hol locatiemanager van Het Landhuis.

“Iedere dag zie ik kinderen die blij worden dat zij een keuze mogen maken in de activiteit die zij gaan doen”.

BSO het Landhuis beschikt over vijf groepsruimtes met veel ramen en lichtinval. Buiten in de tuin kunnen de kinderen spelen en voetballen en maken gebruik van het speelplein. De tuin heeft ook een natuurlijke uitstraling met boomstammen en groen. Op het speelplein staan verschillende speeltoestellen om in te klimmen, koppeltje te duiken en vanaf te glijden. In de buurt van de BSO is een gymzaal aanwezig waar regelmatig gebruik van wordt gemaakt. 

BSO het Landhuis staat voor duurzaamheid. We hebben een groen sedumdak en onze elektra wordt geleverd door de zonnepanelen op het dak. Daarnaast scheiden we afval en hebben we oog voor het milieu. 

Gebouw Ziezo is een multifunctioneel gebouw. We delen het gebouw met KDV Ziezo en in de vakantieperiodes bieden we vakantieopvang aan de vakantiegroep 6+ en 9+. 
 

Ouders kiezen voor ons vanwege

  • BSO kinderen spelen in de vertrouwde omgeving van de school met klasgenootjes
  • Activiteitencarrousel: diverse activiteiten per middag waarbij de kinderen zelf mogen kiezen
  • Samenwerking met de diverse scholen, opvang dichtbij school
  • Mooie locatie met ruime en lichte binnenruimtes

Praktische informatie

Bekijk hier het meest recente GGD rapport en het LRK nummer.

Alle tarieven staan op de tarievenpagina, hier kun je ook de kinderopvangkosten berekenen.

Als ouder moet je erop kunnen vertrouwen dat je kind op een goede manier opgevangen wordt. De benadering en werkwijze van de medewerkers hebben wij daarom in een pedagogische visie en beleid vastgelegd. Duidelijkheid voor jou en voor ons. Bekijk hier het pedagogisch beleid en werkplan.

Bevestiging van inschrijving
Je kunt je bij GO! Kinderopvang inschrijven voor een kinderdagverblijf (KDV), buitenschoolse opvang (BSO), gastouderopvang (GOB) en de peuterspeelzaal (PSZ). Zodra je inschrijving binnen is, ontvang je van ons een bevestiging van uw inschrijving. Vanzelfsprekend staan onze medewerkers voor je klaar om aanvullende informatie te geven of om te helpen bij het invullen van de formulieren voor het regelen van de kinderopvang. Lees verder voor meer informatie.

Wij werken graag samen met andere organisaties. Een van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van je kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

BSO het Landhuis is elke werkdag aansluitend aan de schooltijden geopend tot 18.30 uur. Op schoolvrije dagen en in schoolvakanties is er de hele dag opvang.

Voorschoolse opvang
Al eerder opvang nodig bij BSO het Landhuis? Ook voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur is mogelijk. Als het nodig is kan je kind bij ons ontbijten. De voorschoolse opvang vindt plaats aan de andere kant van het schoolplein bij BSO de Landridder.

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

 

De BSO kinderen zijn verdeeld over drie verschillende leeftijdsgroepen; onderbouw, middenbouw en bovenbouw. Bij BSO het Landhuis zitten de kinderen van de middenbouw op de begane grond en de bovenbouw op de eerste verdieping.  

Bij de locatie zijn veel parkeermogelijkheden, de bushalte is redelijk dichtbij.

Zoveel meer bij BSO het Landhuis

Sporten

Sportactiviteiten in de gymzaal onder begeleiding van een sportmedewerker

GO! Pro

Opvang in een prikkelende omgeving voor kinderen die meer uitdaging zoeken  

Activiteiten
carrousel

Elke middag mogen de kinderen zelf een activiteit kiezen

Techniek

Met techniekactiviteiten worden 21e eeuwse vaardigheden gestimuleerd

Kinderopvang GO! Contact

Beleef de dag van je kind

Met Konnect beleef je de dag van je kind. Via een app op je smartphone of tablet ontvang je foto’s, zie je een persoonlijk schriftje van je kind met foto’s en verslagen en ontvang je actueel nieuws. Ook heb je digitaal inzicht in je plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van je kind, maar ook als we je uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij je aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wil jij ook wel meedenken en praten over de opvang van je kind!

Vrijblijvend inschrijven
of meer weten?

Schrijf je kind vrijblijvend in, dan nemen we contact met je op en vertellen we je meteen meer over de mogelijkheid tot plaatsing. Ook nodigen we je uit voor een rondleiding, zodat je rustig kunt kennismaken en je daarna definitief kunt inschrijven.