Het Kabouterbos

PSZ het Kabouterbos is gevestigd in Zeewolde Zuid in basisschool de Wetering. Vanaf 2 jaar kan je kind naar PSZ het Kabouterbos.

Peuterspeelzaal

Kom eens langs

De Verbeelding 27
3892 HZ, Zeewolde

Tel. 06 83242446
info@go-kinderopvang.nl

Welkom bij PSZ het Kabouterbos. Ik ben Sonja van Walbeek, senior locatiemanager van PSZ het Kabouterbos.

PSZ het Kabouterbos is een VVE peuterspeelzaal gevestigd aan een bosrand. Hierdoor kunnen we met de kinderen spelen het bos in of klimmen en klauteren in de gymzaal van de school. We hebben een vast team met veel peuter ervaring. Feestdagen worden veelal samen gevierd. Er is een mooie buitenruimte waar de kinderen fijn kunnen spelen met een grote zandbak. We werken volgens de VVE-methode Startblokken.

Ouders kiezen voor ons vanwege

  • Jaarlijkse picknick
  • Goede samenwerking met school
  • Doen veel aan ouderparticipatie
  • Centrale ligging
  • Vast team

Praktische informatie

Bekijk hier het meeste recente GGD rapport en LRK nummer.

Alle tarieven staan op de tarievenpagina, hier kun je ook de kinderopvangkosten berekenen.

Pedagogisch beleid en werkplan

Als ouder moet je erop kunnen vertrouwen dat je kind op een goede manier opgevangen wordt. De benadering en werkwijze van de medewerkers hebben wij daarom in een pedagogische visie en beleid vastgelegd. Duidelijkheid voor jou en voor ons. Bekijk hier het pedagogisch beleid en werkplan.

Bevestiging van inschrijving
Je kunt je bij GO! Kinderopvang inschrijven voor een kinderdagverblijf (KDV), buitenschoolse opvang (BSO), gastouderopvang (GOB) en de peuterspeelzaal (PSZ). Zodra je inschrijving binnen is, ontvang je van ons een bevestiging van uw inschrijving. Vanzelfsprekend staan onze medewerkers voor je klaar om aanvullende informatie te geven of om te helpen bij het invullen van de formulieren voor het regelen van de kinderopvang. Lees verder voor meer informatie.

Wij werken graag samen met andere organisaties. Een van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van je kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 – 12.30 uur.

Op nationale feestdagen en tijdens vakanties is de PSZ gesloten.

Beleef de dag van je kind

Met Konnect beleef je de dag van je kind. Via een app op je smartphone of tablet ontvang je foto’s, zie je een persoonlijk schriftje van je kind met foto’s en verslagen en ontvang je actueel nieuws. Ook heb je digitaal inzicht in je plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van je kind, maar ook als we je uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij je aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wil jij ook wel meedenken en praten over de opvang van je kind!

Vrijblijvend inschrijven
of meer weten?

Schrijf je kind vrijblijvend in, dan nemen we contact met je op en vertellen we je meteen meer over de mogelijkheid tot plaatsing. Ook nodigen we je uit voor een rondleiding, zodat je rustig kunt kennismaken en je daarna definitief kunt inschrijven.