De Zonnewijzer

KDV de Zonnewijzer ligt midden in de wijk het Karveel en is gevestigd in basisschool de Windroos. 

Kinderdagverblijf

Kom eens langs

Karveel 22-28
8231 BG, Lelystad

Tel. 0320 320 138
info@go-kinderopvang.nl

Kinderopvang Kirsten Wagenaar

Welkom bij KDV de Zonnewijzer. Ik ben Kirsten Wagenaar, locatiemanager bij KDV de Zonnewijzer.

“Ontwikkeling en plezier van elk kind staat centraal.”

Welkom bij KDV Zonnewijzer, een gezellige en knusse opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar! Bij ons heerst een huiselijke sfeer waarin elk kind zich meteen thuis voelt en op zijn eigen tempo kan groeien en ontdekken.

Ons kinderdagverblijf, gevestigd in basisschool De Windroos, biedt een verticale groep, wat betekent dat kinderen van verschillende leeftijden samen spelen en leren. We vinden het belangrijk om elk kind te stimuleren in zijn ontwikkeling, waarbij we goed kijken naar hun interesses en niveau.

Buiten hebben we ons eigen afgeschermd terrein waar de kleintjes veilig kunnen spelen en ontdekken. Bovendien maken we gebruik van de gymzaal van basisschool De Windroos, waar we leuke peutergymactiviteiten organiseren.

Bij KDV Zonnewijzer staat de ontwikkeling en het plezier van elk kind centraal. We kijken ernaar uit om samen met jullie kleintjes nieuwe avonturen te beleven!

Ouders kiezen voor ons vanwege

  • Klein team met vaste medewerkers
  • Aangrenzende tuin
  • Leuke activiteiten voor elke leeftijd
  • Doorstroom naar school makkelijk: wennen op school, buitenspelen met schoolkinderen, alvast een kijkje nemen op BSO het Anker
  • Werken nauw samen met de PSZ en de BSO, zodat kinderen een passend aanbod krijgen

Praktische informatie

Bekijk hier het meeste recente GGD rapport en LRK nummer.

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

 

Alle tarieven staan op de tarievenpagina, hier kun je ook de kinderopvangkosten berekenen.

Als ouder moet je erop kunnen vertrouwen dat je kind op een goede manier opgevangen wordt. De benadering en werkwijze van de medewerkers hebben wij daarom in een pedagogische visie en beleid vastgelegd. Duidelijkheid voor jou en voor ons. Bekijk hier het pedagogisch beleid en werkplan.

Bevestiging van inschrijving
Je kunt je bij GO! Kinderopvang inschrijven voor een kinderdagverblijf (KDV), buitenschoolse opvang (BSO), gastouderopvang (GOB) en de peuterspeelzaal (PSZ). Zodra je inschrijving binnen is, ontvang je van ons een bevestiging van uw inschrijving. Vanzelfsprekend staan onze medewerkers voor je klaar om aanvullende informatie te geven of om te helpen bij het invullen van de formulieren voor het regelen van de kinderopvang. Lees verder voor meer informatie.

Wij werken graag samen met andere organisaties. Een van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van je kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

Maandag tot en met vrijdag van 7.30 – 18.00 uur.

Verlengde opening
Eerder of later opvang nodig op het KDV? Dat kan vanaf 7.00 uur. Ook aan het einde van de dag op maandag is het mogelijk om opvang af te nemen tot 18.30 uur.

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Kinderopvang GO! Contact

Beleef de dag van je kind

Met Konnect beleef je de dag van je kind. Via een app op je smartphone of tablet ontvang je foto’s, zie je een persoonlijk schriftje van je kind met foto’s en verslagen en ontvang je actueel nieuws. Ook heb je digitaal inzicht in je plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van je kind, maar ook als we je uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij je aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wil jij ook wel meedenken en praten over de opvang van je kind!

Vrijblijvend inschrijven
of meer weten?

Schrijf je kind vrijblijvend in, dan nemen we contact met je op en vertellen we je meteen meer over de mogelijkheid tot plaatsing. Ook nodigen we je uit voor een rondleiding, zodat je rustig kunt kennismaken en je daarna definitief kunt inschrijven.