De Tuimelaar

Peuterspeelzaal

Kom eens langs

Tjalk 4
3891 DJ, Zeewolde

Tel. 036 522 5470
info@go-kinderopvang.nl

Welkom bij PSZ+ de Tuimelaar. Ik ben Liesbeth Silvius, locatieleider bij PSZ+ de Tuimelaar.

PSZ+ de Tuimelaar is een kleinschalige peuterspeelzaal met
een buitenspeelplaats, midden in het dorp. We richten ons
op jonge kinderen met een ontwikkelingsvraag. Dat doen we
met een vast team van pedagogisch medewerkers die weten
hoe je deze kinderen goed begeleidt en uitdaagt. En die
ervoor gaan om ze vooral een plezierige tijd te laten beleven.
We werken samen met de ouder, door intensief contact te
hebben over de ontwikkeling van je kind. Dat is de + van PSZ
de Tuimelaar.

Ouders kiezen voor ons vanwege

  • PSZ+ de Tuimelaar is er speciaal voor kinderen van 2 tot 5 jaar met een ontwikkelingsvraag
  • De peuters komen maximaal 4 dagdelen in een groep met 8 kinderen
  • Elk kind kan in deze groep op eigen tempo, op sociaal-emotioneel, cognitief, taal-spraak en motorisch gebied, ontwikkelen

Praktische informatie

Bekijk hier het meeste recente GGD rapport en LRK nummer.

Alle tarieven staan op de tarievenpagina, hier kun je ook de kinderopvangkosten berekenen.

Pedagogisch beleid en werkplan

Als ouder moet je erop kunnen vertrouwen dat je kind op een goede manier opgevangen wordt. De benadering en werkwijze van de medewerkers hebben wij daarom in een pedagogische visie en beleid vastgelegd. Duidelijkheid voor jou en voor ons. Bekijk hier het pedagogisch beleid en werkplan.

Bevestiging van inschrijving
Je kunt je bij GO! Kinderopvang inschrijven voor een kinderdagverblijf (KDV), buitenschoolse opvang (BSO), gastouderopvang (GOB) en de peuterspeelzaal (PSZ). Zodra je inschrijving binnen is, ontvang je van ons een bevestiging van uw inschrijving. Vanzelfsprekend staan onze medewerkers voor je klaar om aanvullende informatie te geven of om te helpen bij het invullen van de formulieren voor het regelen van de kinderopvang. Lees verder voor meer informatie.

Wij werken graag samen met andere organisaties. Een van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van je kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

Maandag tot en met donderdag van 9.00 – 13.00 uur.

Beleef de dag van je kind

Met Konnect beleef je de dag van je kind. Via een app op je smartphone of tablet ontvang je foto’s, zie je een persoonlijk schriftje van je kind met foto’s en verslagen en ontvang je actueel nieuws. Ook heb je digitaal inzicht in je plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van je kind, maar ook als we je uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij je aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wil jij ook wel meedenken en praten over de opvang van je kind!

Vrijblijvend inschrijven
of meer weten?

Schrijf je kind vrijblijvend in, dan nemen we contact met je op en vertellen we je meteen meer over de mogelijkheid tot plaatsing. Ook nodigen we je uit voor een rondleiding, zodat je rustig kunt kennismaken en je daarna definitief kunt inschrijven.