Buitenschoolse opvang (BSO) Zeewolde

Ben je op zoek naar een buitenschoolse opvang (BSO) in Zeewolde? GO! Kinderopvang heeft 14 locaties in Zeewolde, verspreid over diverse wijken. Wij verzorgen de opvang tijdens vakanties, voor en na schooltijd en schoolvrije dagen. Ben je benieuwd naar een locatie in de buurt? 

Ouders kiezen voor GO! Buitenschoolse opvang in Zeewolde, omdat

  • Gezond, flexibel en kwalitatief
  • Gekwalificeerde medewerkers
  • De leukste activiteiten
  • Organisatie zonder winstoogmerk, je betaald niet teveel

“Sam vraagt elke dag of hij weer naar de BSO mag. Fijn spelen met andere kinderen en leuke activiteiten doen.”

Sofie Pieters
Moeder van Sam

Buitenschoolse opvang (BSO) Zeewolde

Wie zorgt er voor je kind na schooltijd of tijdens vakanties? Na school, voor school, op schoolvrije dagen en in de vakanties biedt GO! Kinderopvang buitenschoolse opvang (BSO) in Zeewolde aan voor kinderen die naar de basisschool gaan. Het is belangrijk dat je kind zich bij ons thuis voelt en op een ontspannen manier samen met leeftijdgenootjes bezig kan zijn. Bij de BSO van GO! Kinderopvang kunnen kinderen fijn binnen en buiten spelen, er is knutselmateriaal en er worden spelletjes gedaan. Je kind wordt samen met andere kinderen opgevangen door gekwalificeerde leiding, die dagelijks activiteiten organiseren. Er is samenwerking met externe partners zoals sportverenigingen en de bibliotheek. Het spelmateriaal en activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Op die manier kan er goed ingespeeld worden op de interesse, belevingswereld en behoefte van je kind.

Zoveel meer bij onze buitenschoolse opvang locaties in Zeewolde

Kinderopvang Almere
Kinderopvang almere zandbak
kinderopvang almere buitenspeelplek

Rondleiding en kennismaking

Kom gerust langs voor een vrijblijvende rondleiding en kennismaking bij één van onze buitenschoolse opvanglocaties. Onze gekwalificeerde medewerkers vertellen je graag over onze BSO’s in Zeewolde. De activiteiten, verschillende manieren van slapen en extra ondersteuning als voorlezen, logopedist en meer.

Praktische informatie

Er is op dit moment nog geen praktische informatie toegevoegd.

Buitenschoolse opvang in de volgende wijken van Zeewolde

GO! Kinderopvang heeft meer 50 locaties in Almere, Lelystad en Zeewolde. Al 50 jaar biedt GO! Kinderopvang professionele kinderopvang, waarbij wij het plezier en de ontwikkeling van het kind centraal stellen. Ben je in Almere op zoek naar kinderdagverblijf in de volgende wijken?

Buitenschoolse opvang Parkkwartier

Buitenschoolse opvang Zeewolde Zuid