Buitenschoolse opvang (BSO) Zeewolde

Ben je op zoek naar een buitenschoolse opvang (BSO) in Zeewolde? GO! Kinderopvang verzorgt de opvang tijdens vakanties, voor en na schooltijd en schoolvrije dagen. Benieuwd naar een locatie bij jou in de buurt? Vraag een rondleiding aan!

Ouders kiezen voor GO! Buitenschoolse opvang in Zeewolde, vanwege

  • Gezond, flexibel en kwalitatief
  • Gekwalificeerde medewerkers
  • De leukste activiteiten
  • Organisatie zonder winstoogmerk, je betaald niet teveel

“Sam vraagt elke dag of hij weer naar de BSO mag. Fijn spelen met andere kinderen en leuke activiteiten doen.”

Sofie Pieters
Moeder van Sam

Buitenschoolse opvang (BSO) Zeewolde

Wie zorgt er voor je kind na schooltijd of tijdens vakanties? Na school, voor school, op schoolvrije dagen en in de vakanties biedt GO! Kinderopvang buitenschoolse opvang (BSO) in Zeewolde aan voor kinderen die naar de basisschool gaan. Het is belangrijk dat je kind zich bij ons thuis voelt en op een ontspannen manier samen met leeftijdgenootjes bezig kan zijn. Bij de BSO van GO! Kinderopvang kunnen kinderen fijn binnen en buiten spelen, er is knutselmateriaal en er worden spelletjes gedaan. Je kind wordt samen met andere kinderen opgevangen door gekwalificeerde leiding, die dagelijks activiteiten organiseren. Er is samenwerking met externe partners zoals sportverenigingen en de bibliotheek. Het spelmateriaal en activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Op die manier kan er goed ingespeeld worden op de interesse, belevingswereld en behoefte van je kind.

Rondleiding en kennismaking

Kom gerust langs voor een vrijblijvende rondleiding en kennismaking bij één van onze buitenschoolse opvanglocaties. Onze gekwalificeerde medewerkers vertellen je graag over onze BSO’s in Zeewolde. De activiteiten, verschillende manieren van slapen en extra ondersteuning als voorlezen, logopedist en meer.

GO! BSO Oberon

GO! buitenschoolse opvang Oberon is gevestigd in Zeewolde Zuid. De BSO bevindt zich in hetzelfde gebouw als basisschool de Wetering.

GO! BSO Camelot

GO! buitenschoolse opvang Camelot is gevestigd in de Polderwijk in Zeewolde. De BSO bevindt zich in hetzelfde gebouw als basisschool Panta Rhei.

Vrijblijvend inschrijven
of meer weten?

Schrijf je kind vrijblijvend in, dan nemen we contact met je op en vertellen we je meteen meer over de mogelijkheid tot plaatsing. Ook nodigen we je uit voor een rondleiding, zodat je rustig kunt kennismaken en je daarna definitief kunt inschrijven.

Op zoek naar buitenschoolse opvang in Almere of Lelystad?

GO! Kinderopvang heeft meer 50 locaties in Almere, Lelystad en Zeewolde. Al 50 jaar biedt GO! Kinderopvang professionele kinderopvang, waarbij wij het plezier en de ontwikkeling van het kind centraal stellen. Ben je in Almere op zoek naar kinderdagverblijf in de volgende wijken?