Oberon

BSO Oberon is gevestigd in Zeewolde Zuid in basisschool de Wetering.

Buitenschoolse opvang

Kom eens langs

De Verbeelding 27
3892 HZ, Zeewolde

Tel. 06 83242446
info@go-kinderopvang.nl

Kinderopvang Sonja van Walbeek

Welkom bij BSO Oberon. Ik ben Sonja van Walbeek, senior locatiemanager bij BSO Oberon.

“Ons ervaren team staat klaar om elk kind persoonlijke aandacht te geven.”

Basisschool De Wetering-kids gaan naar BSO Oberon, waar avontuur en plezier samenkomen! Bij ons beleven kinderen allerlei leuke buitenactiviteiten, vlakbij het betoverende bos en in onze prachtige buitenruimte.

Ons ervaren team staat klaar om elk kind persoonlijke aandacht te geven. Doordat we kleinschalig zijn, kunnen we goed inspelen op de behoeften van ieder kind.

Bij BSO Oberon delen we één gezellige groepsruimte met PSZ Het Kabouterbos. Tijdens vakanties genieten we van opvang bij Kindcentrum Polderwijk, waar een grote buitenruimte vol mogelijkheden op hen wacht.

Kom en ontdek de wonderlijke wereld van BSO Oberon, waar spelen en avontuur altijd centraal staan!

Ouders kiezen voor ons vanwege

  • Kleinschalig, aandacht voor het individuele kind
  • Mooie buitenruimte
  • Dichtbij het bos
  • BSO in de school
  • Klein team met veel ervaring

Praktische informatie

Bekijk hier het meeste recente GGD rapport en LRK nummer.

Alle tarieven staan op de tarievenpagina, hier kun je ook de kinderopvangkosten berekenen.

Als ouder moet je erop kunnen vertrouwen dat je kind op een goede manier opgevangen wordt. De benadering en werkwijze van de medewerkers hebben wij daarom in een pedagogische visie en beleid vastgelegd. Duidelijkheid voor jou en voor ons. Bekijk hier het pedagogisch beleid en werkplan.

Bevestiging van inschrijving
Je kunt je bij GO! Kinderopvang inschrijven voor een kinderdagverblijf (KDV), buitenschoolse opvang (BSO), gastouderopvang (GOB) en de peuterspeelzaal (PSZ). Zodra je inschrijving binnen is, ontvang je van ons een bevestiging van uw inschrijving. Vanzelfsprekend staan onze medewerkers voor je klaar om aanvullende informatie te geven of om te helpen bij het invullen van de formulieren voor het regelen van de kinderopvang. Lees verder voor meer informatie.

Wij werken graag samen met andere organisaties. Een van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van je kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

BSO Oberon is maandag, dinsdag en donderdag aansluitend bij de schooltijden geopend tot 18.30 uur. Op schoolvrije dagen en in schoolvakanties is er de hele dag opvang.

Voorschoolse opvang
Al eerder opvang nodig bij BSO Oberon? Ook voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur is mogelijk. Als het nodig is kan je kind bij ons ontbijten.

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

 

Kinderopvang GO! Contact

Beleef de dag van je kind

Met Konnect beleef je de dag van je kind. Via een app op je smartphone of tablet ontvang je foto’s, zie je een persoonlijk schriftje van je kind met foto’s en verslagen en ontvang je actueel nieuws. Ook heb je digitaal inzicht in je plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van je kind, maar ook als we je uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij je aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wil jij ook wel meedenken en praten over de opvang van je kind!

Vrijblijvend inschrijven
of meer weten?

Schrijf je kind vrijblijvend in, dan nemen we contact met je op en vertellen we je meteen meer over de mogelijkheid tot plaatsing. Ook nodigen we je uit voor een rondleiding, zodat je rustig kunt kennismaken en je daarna definitief kunt inschrijven.