Camelot

BSO Camelot is gevestigd in de wijk Polderwijk.

Buitenschoolse opvang

Kom eens langs

Gedempte Gracht 19
3894 BA, Zeewolde

Tel. 036 2002032
info@go-kinderopvang.nl

Camelot 2
Gedempte Gracht 1
3894 BA, Zeewolde

Welkom bij BSO Camelot. Ik ben Sonja van Walbeek, senior locatiemanager van BSO Camelot:

Kinderen van alle leeftijden spelen hier met plezier, er is voor elke leeftijd een activiteitenprogramma”.

Met onze kennis en ervaring bieden wij kinderen een fijne, goed ingerichte ruimte waar zij tot rust kunnen komen na een schooldag én uitdaging genoeg vinden in activiteiten afgestemd op de leeftijd.

Geen dag is hetzelfde! Kinderen kiezen zelf hoe zij hun vrije tijd na school willen doorbrengen. Uit de grote activiteitenkasten op de groep kiezen kinderen zelf waarmee zij willen spelen of lezen een boekje op de bank of ze gaan buiten voetballen op het sportveld of binnen in de sporthal. Of iets lekkers bakken of één van de vele andere activiteiten. Er is genoeg te doen voor iedereen!

De kinderen van de BSO spelen in twee leeftijdsgroepen met ieder een eigen ruimte die is afgestemd op de leeftijd; zowel voor de jonge kinderen als de oudere kinderen is een speciale een plek om te chillen gemaakt, waar kinderen zich terug kunnen trekken en om lekker te lezen of een spel op de Nintendo Switch te spelen.

De oudere kinderen vanaf 7 jaar spelen in 2 lokalen in het naast gelegen gebouw aan de Gedempte Gracht 1 waar zij een eigen ruimte hebben met o.a. een speciale timmertafel, waar zij met houtbewerking aan de slag kunnen. Er is een tafeltennistafel, en in de ruime gang genoeg ruimte voor het bouwen van hutten of spelen op de voetbaltafel.

De jongste kinderen hebben een ruime lichte speelruimte en speelhal in het kindcentrum op de Gedempte Gracht 19, met een eigen speelplein met zandbak en speelhuis.

Rondom het gebouw zijn uitdagende speelterreinen waar kinderen van alle leeftijden elkaar weer ontmoeten en samenspelen.

Ouders kiezen voor ons vanwege

  • Opvang in de wijk, centraal gelegen in de wijk dichtbij scholen en een supermarkt
  • Een mooie locatie met veel ruimte en licht en een goed ingerichte binnen- en buitenspeelgelegenheid
  • Kinderparticipatie
  • Vaste medewerkers op de groep die deskundig zijn opgeleid

Praktische informatie

Bekijk hier het meest recente GGD rapport en LRK nummer BSO Camelot.

Bekijk hier het meest recente GGD rapport en LRK nummer BSO Camelot 2.

Alle tarieven staan op de tarievenpagina, hier kun je ook de kinderopvangkosten berekenen.

Pedagogisch beleid en werkplan

Als ouder moet je erop kunnen vertrouwen dat je kind op een goede manier opgevangen wordt. De benadering en werkwijze van de medewerkers hebben wij daarom in een pedagogische visie en beleid vastgelegd. Duidelijkheid voor jou en voor ons. Bekijk hier het pedagogisch beleid en werkplan.

Bevestiging van inschrijving
Je kunt je bij GO! Kinderopvang inschrijven voor een kinderdagverblijf (KDV), buitenschoolse opvang (BSO), gastouderopvang (GOB) en de peuterspeelzaal (PSZ). Zodra je inschrijving binnen is, ontvang je van ons een bevestiging van uw inschrijving. Vanzelfsprekend staan onze medewerkers voor je klaar om aanvullende informatie te geven of om te helpen bij het invullen van de formulieren voor het regelen van de kinderopvang. Lees verder voor meer informatie.

Wij werken graag samen met andere organisaties. Een van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van je kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

BSO Camelot is elke werkdag aansluitend bij de schooltijden geopend tot 18.30 uur. Op schoolvrije dagen en in schoolvakanties is er de hele dag opvang.

Voorschoolse opvang
Al eerder opvang nodig bij BSO de Camelot? Ook voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur is mogelijk. Als het nodig is kan je kind bij ons ontbijten.

Ruime parkeergelegenheid en een fietsenstalling, goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

 

Zoveel meer bij BSO Camelot

Nieuwe inrichting

Door de rustige uitstraling voelen kinderen en medewerkers zich prettig en alles is afgestemd op de verschillende leeftijdsgroepen in ons kindcentrum

Sport en spel

Extra sport- en spelactiviteiten in de naastgelegen sportzaal op maandag- en dinsdagmiddag voor de kinderen die willen meedoen

Belangrijke stem

Kinderen denken zelf mee over de invulling van de opvang; zij hebben een belangrijke stem in de keuze van activiteiten en de aanschaf van materialen

Buiten

Een uitdagende speelomgeving met buiten ons eigen speelplein een groot voetbalveld, heuveltjes met een glijbaan en verschillende klim- en speelspeeltoestellen bij de naastgelegen basisscholen

Beleef de dag van je kind

Met Konnect beleef je de dag van je kind. Via een app op je smartphone of tablet ontvang je foto’s, zie je een persoonlijk schriftje van je kind met foto’s en verslagen en ontvang je actueel nieuws. Ook heb je digitaal inzicht in je plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van je kind, maar ook als we je uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij je aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wil jij ook wel meedenken en praten over de opvang van je kind!

Vrijblijvend inschrijven
of meer weten?

Schrijf je kind vrijblijvend in, dan nemen we contact met je op en vertellen we je meteen meer over de mogelijkheid tot plaatsing. Ook nodigen we je uit voor een rondleiding, zodat je rustig kunt kennismaken en je daarna definitief kunt inschrijven.