Vakantieopvang 9+

Vakantieopvang 9+ is speciaal voor kinderen uit groep 6, 7 en 8. Dit programma voor de oudste BSO kinderen van vestigingen in Lelystad zorgt ervoor dat zij samen uitdagende, spannende en leuke activiteiten kunnen doen. De oudste kinderen kunnen en willen meer en dat is mogelijk bij vakantieopvang 9+!

Buitenschoolse opvang

Kom eens langs

Voorstraat 602
8226 KZ, Lelystad

Tel. 06 81 34 82 83
info@go-kinderopvang.nl

In alle schoolvakanties vindt de vakantieopvang 9 + plaats bij Kukeluusjes. Vooraf stellen de kinderen samen met jou het programma samen. Dat kan digitaal via het digitale ouderportaal Konnect. Er zijn elke dag verschillende activiteitenlijnen waar een keus uit gemaakt kan worden. Ouders van kinderen die deelnemen aan 9+ ontvangen voor elke vakantie een uitnodiging om in te schrijven.

Locatie
De activiteiten worden georganiseerd op diverse locaties in Lelystad. Tijdens bepaalde vakanties bieden we het programma Bos & co aan op het scoutingterrein in het Zuigplasbos. De creatieve activiteiten van Atelier & co en Leef je uit! vinden plaats bij Ziezo. Naast deze twee locaties bieden we ook Sport & co aan bij Kukeluusjes. Je kunt je kind ’s ochtends brengen en ’s middags weer ophalen op deze locatie.

Ziezo (Atelier & co – Leef je uit!)
Voorstraat 602
8226 KZ Lelystad
06 51830206

Kukeluusjes (Sport & Co)
Bingerden 41
8219 AT Lelystad
0320 320132

Scoutingterrein (Bos & Co)
Veldweg 98
8231 SB Lelystad
06 51791349

Ouders kiezen voor ons vanwege

  • Uitdagende activiteiten

Praktische informatie

Bekijk hier het meest recente GGD rapport en LRK nummer.

Beleef de dag van je kind

Met Konnect beleef je de dag van je kind. Via een app op je smartphone of tablet ontvang je foto’s, zie je een persoonlijk schriftje van je kind met foto’s en verslagen en ontvang je actueel nieuws. Ook heb je digitaal inzicht in je plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van je kind, maar ook als we je uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij je aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wil jij ook wel meedenken en praten over de opvang van je kind!