Ziezo

KDV Ziezo is een prachtige locatie met een grote, omheinde buitenruimte met veel speelmogelijkheden.

Kinderdagverblijf

Kom eens langs

Voorstraat 602
8226 KZ, Lelystad

Tel. 0320 294921
info@go-kinderopvang.nl

Welkom bij KDV Ziezo. Ik ben Kevin Hol locatiemanager bij Ziezo.

“Op Ziezo is het genieten wanneer de kinderen heerlijk spelen, blije kinderen daar doen we het voor”.

Op kinderdagverblijf Ziezo zijn drie groepen. Een babygroep van 0 – 2 jaar, een peutergroep van 2 – 4 jaar en een combinatiegroep van 0 – 4 jaar.

De groepsruimte en speelmaterialen zijn gericht op de ontwikkeling van jouw kind. Er worden activiteiten gedaan met verschillende thema’s zoals familie, onderwaterwereld en ruimtevaart. Naast het bieden van activiteiten hechten we een grote waarde aan de emotionele veiligheid van een kind door het bieden van vaste pedagogisch medewerkers en aansluiten bij hoe het thuis gaat, waar mogelijk. Hierin vinden we een goede samenwerking met ouders van groot belang.

Om de groei en ontwikkeling van een kind verder te stimuleren kunnen kinderen doorgaans na hun 3e jaar naar de 3+ groep op locatie de Landridder, tegenover Ziezo.

Kinderdagverblijf Ziezo staat voor duurzaamheid. We hebben een groen sedumdak en onze elektra wordt geleverd door de zonnepanelen op het dak. Daarnaast scheiden we afval en hebben we oog voor het milieu. 

Gebouw Ziezo is een multifunctioneel gebouw. We delen het gebouw met BSO het Landhuis en in de vakantieperiodes bieden we vakantieopvang aan de vakantiegroep 6+ en 9+. 

Ouders kiezen voor ons vanwege

  • Horizontale groepen (kinderen van dezelfde leeftijd)
  • Fijne sfeer
  • Mooie buitenruimte / speelgelegenheid
  • Meedenken in mogelijkheden
  • We staan voor duurzaamheid

Praktische informatie

KDV

Bekijk hier het meeste recente GGD rapport en LRK nummer.

BSO

Bekijk hier het meeste recente GGD rapport en LRK nummer.

Alle tarieven staan op de tarievenpagina, hier kun je ook de kinderopvangkosten berekenen.

Als ouder moet je erop kunnen vertrouwen dat je kind op een goede manier opgevangen wordt. De benadering en werkwijze van de medewerkers hebben wij daarom in een pedagogische visie en beleid vastgelegd. Duidelijkheid voor jou en voor ons. Bekijk hier het pedagogisch beleid en werkplan.

Bevestiging van inschrijving
Je kunt je bij GO! Kinderopvang inschrijven voor een kinderdagverblijf (KDV), buitenschoolse opvang (BSO), gastouderopvang (GOB) en de peuterspeelzaal (PSZ). Zodra je inschrijving binnen is, ontvang je van ons een bevestiging van uw inschrijving. Vanzelfsprekend staan onze medewerkers voor je klaar om aanvullende informatie te geven of om te helpen bij het invullen van de formulieren voor het regelen van de kinderopvang. Lees verder voor meer informatie.

Wij werken graag samen met andere organisaties. Een van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van je kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

Maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur – 18.00 uur.

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

 

Zoveel meer bij KDV Ziezo

Duurzaamheid

Een groen sedumdak en zonnepanelen

Buitenruimte

Mooi aangelegde buitenruimte

Vakantieopvang

Vakantieopvang voor 9 + kinderen uit Lelystad

Multifunctioneel gebouw

Kentalis en Lelystad vol Muziek om les te geven aan kinderen die zich interesseren in muziek

Kinderopvang GO! Contact

Beleef de dag van je kind

Met Konnect beleef je de dag van je kind. Via een app op je smartphone of tablet ontvang je foto’s, zie je een persoonlijk schriftje van je kind met foto’s en verslagen en ontvang je actueel nieuws. Ook heb je digitaal inzicht in je plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van je kind, maar ook als we je uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij je aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wil jij ook wel meedenken en praten over de opvang van je kind!

Vrijblijvend inschrijven
of meer weten?

Schrijf je kind vrijblijvend in, dan nemen we contact met je op en vertellen we je meteen meer over de mogelijkheid tot plaatsing. Ook nodigen we je uit voor een rondleiding, zodat je rustig kunt kennismaken en je daarna definitief kunt inschrijven.