GO! in beweging dankzij Jaleesa

17 maart 2022

Bij GO! Kinderopvang vinden wij het belangrijk dat je de ruimte krijgt om te groeien en te ontwikkelen. Nieuwe initiatieven juichen wij toe, zo ook het idee van collega Jaleesa Verstraate om kinderen zoveel mogelijk beweging aan te bieden met sport- en gymactiviteiten. Jaleesa werkt al meer dan vijf jaar bij GO! Kinderopvang en vertelt ons meer over haar ambitie om GO! Kinderopvang nog meer in beweging te brengen.

Mijn idee in praktijk

“Ik heb mij bij GO! als pedagogisch medewerker ontwikkeld, maar nog belangrijker: Ik heb een droom kunnen waarmaken”, vertelt Jaleesa. “Ik wilde een breed aanbod aan sport- en gymactiviteiten opzetten voor alle leeftijdsgroepen. Daarnaast had ik ook ideeën over speciale sportdagen en evenementen. Door mijn inzet en het vertrouwen dat ik van GO! kreeg hebben wij het programma GO! in beweging ontwikkeld voor alle kinderen en daar ben ik super trots op!”.

“Op elke vestiging is er inmiddels peutergym en bij de BSO zijn er dagelijks binnen en buiten activiteiten. Ook is het gelukt om sportdagen en evenementen te realiseren. Wij hebben het superhelden festival georganiseerd, een winterwonderland en het waterpret festival. Elke keer zijn er andere activiteiten, zoals laser gamen, een silent disco of een buikschuifbaan. Dankzij GO! kan ik mijn ambities waarmaken en heb ik het gevoel dat ik verder kan groeien en nog meer kan bereiken, en dat voelt goed!”.

Gymactiviteiten bij GO!

Kom binnen in de wereld van GO!

Ben jij een pedagogisch medewerker en wil je, net zoals Jaleesa, het verschil maken? Dan hebben wij plaats voor jou op één van onze locaties. Klik op buttons hieronder of neem telefonisch contact met ons op via 0320 294 900.

Blog