Roversnest – Ottertjes

Daar word je groot

Kennemerland 15, 8245 ER Lelystad

T: 0320 320 330

E: info@go-kinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 8.30 uur - 11.30 uur
Dinsdag 8.30 uur - 11.30 uur
Woensdag 8.30 uur - 11.30 uur
Donderdag 8.30 uur - 11.30 uur
Vrijdag 8.30 uur - 11.30 uur

Omschrijving

Ligging
PSZ de Ottertjes ligt in de Landstrekenwijk in hetzelfde gebouw als de basisscholen de Tjotter en de Schakel . Vanaf 2 jaar kan uw kind naar PSZ de Ottertjes.

Vestiging
PSZ de Ottertjes is een reguliere peuterspeelzaal waar samen spelen, samen leren en voorbereiding op de basisschool centraal staan. De kring is hierbij een belangrijk onderdeel. Zo mogen kinderen hun eigen foto ophangen in het aanwezigheidshuisje, worden er liedjes gezongen, boekjes gelezen en ontwikkelingsspelletjes gedaan.

De peuterspeelzaal maakt gebruik van de buitenruimte van de Schakel waar de peuters lekker kunnen fietsen, in de zandbak spelen of in het huisje waar hun fantasie geprikkeld wordt.

Op dinsdagmiddag heeft de peuterspeelzaal een 3+ groep. Op deze middag worden wat moeilijkere ontwikkelingsactiviteiten aangeboden die de peuters nog meer voorbereiden op de basisschool.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een ouderbijeenkomst of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s en actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens en facturen.

1-konnect-maakt-zichtbaar


Beschikbare plaatsen

Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

Kinderen zijn het meest kostbare "bezit" van een ouder. Wanneer een ouder deze zorg aan ons toevertrouwd is het van belang dat een ouder zich prettig op de locatie voelt. Openheid, flexibiliteit, laagdrempeligheid en meedenken met ouders zijn mijn kernwoorden. Wat voor mij voorop staat, is het welbevinden van ieder kind met zijn/haar eigen behoeftes. Kinderen die naar huis gaan met mooie, leuke en leerzame ervaringen en later fijne herinneringen hebben aan de opvang, dat is waar het allemaal om gaat en waar ik voor sta.

Iris Appelmelk Locatieleider