Penseel

Daar word je groot

Hildo Kropstraat 10, 1328 BC Almere Tussen de Vaarten

T: 036 202 2305

E: info@go-kinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 8.15 uur - 12.15 uur
Maandag 12.45 uur - 16.45 uur
Dinsdag 8.15 uur - 12.15 uur
Donderdag 8.15 uur - 12.15 uur
Vrijdag 8.15 uur - 12.15 uur

Omschrijving

Het Penseel is centraal gelegen in de wijk Tussen de Vaarten. Op de begane grond vindt u het kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar en de peuterspeelzaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Een centrale hal verbindt alle groepen. Op de bovenverdieping bevindt zich de buitenschoolse opvang voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Ook hier verbindt een centrale hal de groepen aan elkaar. De vestiging beschikt over 1 babygroep, 1 dreumesgroep, 1 peutergroep, 1 buitenschoolse opvanggroep van 4 tot 6 jaar en 1 buitenschoolse opvanggroep van 6 tot 12 jaar (boven).

Peuterspeelzaal
Vanaf 2 tot 4 jaar kan uw kind naar PSZ de Koppoter.

Vestiging
De kinderen kunnen heerlijk buiten spelen in de doe- en ontdektuin. Kinderen ervaren de natuur, dat is een belangrijk speerpunt. We gaan dan ook in de meeste weersomstandigheden gewoon naar buiten.

Speciale aandacht voor Voor – en Vroegschoolse Educatie (VVE)
PSZ de Koppoter is een VVE peuterspeelzaal. Dit betekent dat het aanbod van PSZ de Koppoter speciaal bedoeld is om kinderen zo optimaal mogelijk te stimuleren in hun ontwikkeling. Er is vooral veel aandacht voor taal. Kijk voor meer informatie over VVE bij peuterspeelzalen.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een ouderbijeenkomst of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Koppoter

 

 

 

 

 

 

 

 

Beschikbare plaatsen
Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen. Ook Welzijnsorganisatie de Schoor biedt extra ondersteuning aan de peuterspeelzalen. Dit is mogelijk in de vorm van VVE thuis of Opstap(je).