Kindcentum de Kleurfontein

Kindercentrum de Kleurfontein is gevestigd in hetzelfde gebouw als school de Regenboog in de wijk Voorhof.

Kinderdagverblijf Buitenschoolse opvang Peuterspeelzaal

Kom eens langs

Voorhof 4
8212 CA, Lelystad

Tel. PSZ 0320 320 019
Tel. KDV 0320 310 103
Tel. BSO 0320 320 018
info@go-kinderopvang.nl

Kinderopvang Diane Meijer

Welkom bij Kindcentrum de Kleurfontein. Ik ben Diane Meijer, locatiemanager bij KC de Kleurfontein.

“Een stimulerende omgeving waar kinderen kunnen groeien en ontwikkelen.”

Welkom bij Kinderopvang De Kleurfontein, waar plezier en avontuur samenkomen te midden van groene pracht! Ons gebouw is omringd door weelderig groen, met een ruim grasveld voor de deur waar allerlei leuke activiteiten kunnen plaatsvinden.

Voor de kleintjes hebben we een speciaal ingericht en afgesloten speelterrein, zodat ze veilig en uitdagend kunnen spelen. Binnen ons kindercentrum bieden we opvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar, met mogelijkheden voor kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal.

Bij KDV De Kleurfontein komen kinderen van 0 tot 4 jaar, waar ze in een stimulerende omgeving kunnen groeien en ontwikkelen.

Kom en ontdek de kleurrijke wereld van Kinderopvang De Kleurfontein, waar elk kind een plekje vindt om te stralen!

Ouders kiezen voor ons vanwege

  • Alle opvang soorten onder één dak
  • Goede doorgaande lijn naar de scholen
  • Veel groen in de omgeving waar kinderen kunnen spelen

Praktische informatie

Bekijk hier het meeste recente GGD rapport en LRK nummer.

Peuterspeelzaal
Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang

Alle tarieven staan op de tarievenpagina, hier kun je ook de kinderopvangkosten berekenen.

Als ouder moet je erop kunnen vertrouwen dat je kind op een goede manier opgevangen wordt. De benadering en werkwijze van de medewerkers hebben wij daarom in een pedagogische visie en beleid vastgelegd. Duidelijkheid voor jou en voor ons. Bekijk hier het pedagogisch beleid en werkplan.

Bevestiging van inschrijving
Je kunt je bij GO! Kinderopvang inschrijven voor een kinderdagverblijf (KDV), buitenschoolse opvang (BSO), gastouderopvang (GOB) en de peuterspeelzaal (PSZ). Zodra je inschrijving binnen is, ontvang je van ons een bevestiging van uw inschrijving. Vanzelfsprekend staan onze medewerkers voor je klaar om aanvullende informatie te geven of om te helpen bij het invullen van de formulieren voor het regelen van de kinderopvang. Lees verder voor meer informatie.

Wij werken graag samen met andere organisaties. Een van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van je kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

PSZ de Kleurfontein
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 – 12.30 uur.

Op nationale feestdagen en tijdens vakanties is de PSZ gesloten.

KDV de Kleurfontein
Maandag tot en met vrijdag van 7.30 – 18.00 uur.

Verlengde opening
Eerder of later opvang nodig op het KDV? Dat kan vanaf 7.00 uur. Ook aan het einde van de dag is het mogelijk om opvang af te nemen tot 18.30 uur.

BSO de Kleurfontein
BSO de Kleurfontein is elke werkdag aansluitend bij de schooltijden geopend tot 18.30 uur. Op schoolvrije dagen en in schoolvakanties is er de hele dag opvang.

Voorschoolse opvang
Al eerder opvang nodig bij BSO de Kleurfontein? Ook voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur is mogelijk. Als het nodig is kan je kind bij ons ontbijten.

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

 

Kinderopvang GO! Contact

Beleef de dag van je kind

Met Konnect beleef je de dag van je kind. Via een app op je smartphone of tablet ontvang je foto’s, zie je een persoonlijk schriftje van je kind met foto’s en verslagen en ontvang je actueel nieuws. Ook heb je digitaal inzicht in je plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van je kind, maar ook als we je uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij je aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wil jij ook wel meedenken en praten over de opvang van je kind!

Vrijblijvend inschrijven
of meer weten?

Schrijf je kind vrijblijvend in, dan nemen we contact met je op en vertellen we je meteen meer over de mogelijkheid tot plaatsing. Ook nodigen we je uit voor een rondleiding, zodat je rustig kunt kennismaken en je daarna definitief kunt inschrijven.