De Warrelwind

De gezellig ingerichte peuterspeelzaal is gevestigd in hetzelfde gebouw als basisschool ’t Kofschip aan de Corridor 76.

Peuterspeelzaal

Kom eens langs

Corridor 76
3893 BE, Zeewolde

Tel. 036 200 2027
info@go-kinderopvang.nl

Kinderopvang Sonja van Walbeek

Welkom bij PSZ de Warrelwind. Ik ben Sonja van Walbeek, senior locatiemanager van PSZ de Warrelwind.

“Peuters willen graag alles zelf ontdekken”.

Met ruim 30 jaar ervaring in het begeleiden van de ontwikkeling van peuters, bieden wij ze een goede voorbereiding op de basisschool.

In de fijne en lichte ruimte zijn verschillende speelhoeken waar peuters heerlijk kunnen spelen, ontdekken en hun fantasie en creativiteit in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Door de schuifpui open te zetten kunnen de kinderen direct naar buiten op het ruime speelplein, waar zij lekker kunnen rennen, fietsen, klimmen in het speelhuis met glijbaan of spelen met zand.

Ouders kiezen voor ons vanwege

  • Centraal gelegen, dichtbij scholen en voldoende parkeergelegenheid
  • Een mooie rustige locatie in de wijk met een goed ingerichte binnen- en buitenspeelgelegenheid
  • Vaste medewerkers op de groep die vakkundig zijn opgeleid
  • Een vaste dagindeling zodat de dag herkenbaar is voor peuters wat ze structuur en veiligheid biedt gerichte, ontwikkeling stimulerende activiteiten
  • Gerichte, ontwikkelingsstimulerende activiteiten

Praktische informatie

Bekijk hier het meeste recente GGD rapport en LRK nummer.

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

 

Alle tarieven staan op de tarievenpagina, hier kun je ook de kinderopvangkosten berekenen.

Als ouder moet je erop kunnen vertrouwen dat je kind op een goede manier opgevangen wordt. De benadering en werkwijze van de medewerkers hebben wij daarom in een pedagogische visie en beleid vastgelegd. Duidelijkheid voor jou en voor ons. Bekijk hier het pedagogisch beleid en werkplan.

Bevestiging van inschrijving
Je kunt je bij GO! Kinderopvang inschrijven voor een kinderdagverblijf (KDV), buitenschoolse opvang (BSO), gastouderopvang (GOB) en de peuterspeelzaal (PSZ). Zodra je inschrijving binnen is, ontvang je van ons een bevestiging van uw inschrijving. Vanzelfsprekend staan onze medewerkers voor je klaar om aanvullende informatie te geven of om te helpen bij het invullen van de formulieren voor het regelen van de kinderopvang. Lees verder voor meer informatie.

Wij werken graag samen met andere organisaties. Een van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van je kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

Maandag tot en met donderdag van 8.30 – 12.30 uur.

Zoveel meer bij PSZ de Warrelwind

Startblokken

Op onze VVE peuterspeelzalen in Zeewolde wordt in het kader van kwaliteit en inclusiviteit gewerkt met de educatieve methode Startblokken. Dit is een ontwikkelingsgerichte manier van werken met jonge kinderen waarbij alle vormen van spel, binnen en buiten, aan bod komen om een kind een zo goed mogelijke start te kunnen geven op de basisschool.
De speciaal hiervoor opgeleide medewerkers begeleiden de peuters in meer verdieping van spelactiviteiten en de ontwikkeling in het algemeen

Kinderopvang GO! Contact

Beleef de dag van je kind

Met Konnect beleef je de dag van je kind. Via een app op je smartphone of tablet ontvang je foto’s, zie je een persoonlijk schriftje van je kind met foto’s en verslagen en ontvang je actueel nieuws. Ook heb je digitaal inzicht in je plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van je kind, maar ook als we je uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij je aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wil jij ook wel meedenken en praten over de opvang van je kind!

Vrijblijvend inschrijven
of meer weten?

Schrijf je kind vrijblijvend in, dan nemen we contact met je op en vertellen we je meteen meer over de mogelijkheid tot plaatsing. Ook nodigen we je uit voor een rondleiding, zodat je rustig kunt kennismaken en je daarna definitief kunt inschrijven.