De Roezemoes

Peuterspeelzaal de Roezemoes is gevestigd in Zeewolde Centrum. Vanaf 2 jaar is je kind van harte welkom op Peuterspeelzaal de Roezemoes.

Peuterspeelzaal

Kom eens langs

Flevoweg 70
3891 CB, Zeewolde

Tel. 036 522 2053
info@go-kinderopvang.nl

Kinderopvang Sonja van Walbeek

Welkom op PSZ de Roezemoes. Ik ben Sonja van Walbeek, senior locatiemanager van PSZ de Roezemoes in het centrum van Zeewolde

“Peuters willen graag alles zelf ontdekken”.

Wij bieden peuters een goede voorbereiding op de basisschool. In onze ruime speelzaal met veel licht door de grote ramen, zijn verschillende gezellig ingerichte speelhoeken waar peuters heerlijk kunnen spelen, ontdekken en hun fantasie en creativiteit in hun eigen tempo ontwikkelen.

Buiten is een fijn speelplein met alle ruimte om te rennen, klimmen in het speelhuis met glijbaan, lekker fietsen, spelen in de zandbak of juist even uitrusten bij de boombank in de schaduw.

Ouders kiezen voor ons vanwege

  • Centraal gelegen dichtbij scholen en winkels
  • Een mooie locatie met veel ruimte en licht en goed ingerichte binnen- en buitenspeelgelegenheid
  • Opvang in de wijk en ook veel kinderen uit het buitengebied van Zeewolde spelen hier
  • Gerichte, ontwikkelingsstimulerende activiteiten
  • Vaste medewerkers op de groep die vakkundig zijn opgeleid
  • Een professionele organisatie met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en ontzorgen van ouders

Praktische informatie

Bekijk hier het meeste recente GGD rapport en LRK nummer.

Alle tarieven staan op de tarievenpagina, hier kun je ook de kinderopvangkosten berekenen.

Pedagogisch beleid en werkplan

Als ouder moet je erop kunnen vertrouwen dat je kind op een goede manier opgevangen wordt. De benadering en werkwijze van de medewerkers hebben wij daarom in een pedagogische visie en beleid vastgelegd. Duidelijkheid voor jou en voor ons. Bekijk hier het pedagogisch beleid en werkplan.

Bevestiging van inschrijving
Je kunt je bij GO! Kinderopvang inschrijven voor een kinderdagverblijf (KDV), buitenschoolse opvang (BSO), gastouderopvang (GOB) en de peuterspeelzaal (PSZ). Zodra je inschrijving binnen is, ontvang je van ons een bevestiging van uw inschrijving. Vanzelfsprekend staan onze medewerkers voor je klaar om aanvullende informatie te geven of om te helpen bij het invullen van de formulieren voor het regelen van de kinderopvang. Lees verder voor meer informatie.

Wij werken graag samen met andere organisaties. Een van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van je kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 8.30 – 12.30 uur.

Op nationale feestdagen en tijdens vakanties is de PSZ gesloten.

Zoveel meer bij PSZ de Roezemoes

Startblokken

Op onze VVE peuterspeelzalen in Zeewolde wordt in het kader van kwaliteit en inclusiviteit gewerkt met de educatieve methode Startblokken. Dit is een ontwikkelingsgerichte manier van werken met jonge kinderen waarbij alle vormen van spel, binnen en buiten, aan bod komen om een kind een zo goed mogelijke start te kunnen geven op de basisschool. De speciaal hiervoor opgeleide medewerkers begeleiden de peuters in meer verdieping van spelactiviteiten en de ontwikkeling in het algemeen.

Zandbak binnen

Uniek is de ruime binnen zandbak in de speelzaal waarin meerdere kinderen tegelijkertijd kunnen spelen en een extra ontwikkelingsstimulans is voor de zintuigen en de motoriek van peuters.

Kinderopvang GO! Contact

Beleef de dag van je kind

Met Konnect beleef je de dag van je kind. Via een app op je smartphone of tablet ontvang je foto’s, zie je een persoonlijk schriftje van je kind met foto’s en verslagen en ontvang je actueel nieuws. Ook heb je digitaal inzicht in je plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van je kind, maar ook als we je uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij je aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wil jij ook wel meedenken en praten over de opvang van je kind!

Vrijblijvend inschrijven
of meer weten?

Schrijf je kind vrijblijvend in, dan nemen we contact met je op en vertellen we je meteen meer over de mogelijkheid tot plaatsing. Ook nodigen we je uit voor een rondleiding, zodat je rustig kunt kennismaken en je daarna definitief kunt inschrijven.