De Goudpot

BSO de Goudpot is gevestigd in basisschool de Horizon in de Wold.

Buitenschoolse opvang

Kom eens langs

Wold 18-26
8225 AN, Lelystad

Tel. 06 41643041
info@go-kinderopvang.nl

Welkom bij BSO de Goudpot. Ik ben Maayke Kasper, locatiemanager van BSO de Goudpot.

“Uitdagend, huiselijk en betrokken”

BSO de Goudpot is gevestigd in basisschool de Horizon in de Wold. De jongste kinderen van scholen de Horizon en de Driemaster gaan naar BSO de Goudpot. Daarna stromen de kinderen door naar BSO de Sloep. BSO de Sloep is gevestigd in school de Driemaster en ligt aan hetzelfde plein als de Horizon.

Bij BSO de Goudpot komen de kinderen van 4 tot en met 12 jaar om buiten de reguliere schooluren te leren, spelen en groeien in een veilige en ondersteunende omgeving. Bij onze BSO streven we ernaar om een stimulerende en leuke omgeving te bieden waar kinderen zich kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo.


Ouders kiezen voor ons vanwege

  • 52 weken per jaar open
  • Ontbijt is inbegrepen bij voorschoolse opvang
  • 9+ opvang in de vakanties met een breed aanbod aan activiteiten
  • Feestdagenopvang

Praktische informatie

Bekijk hier het meeste recente GGD rapport en LRK nummer.

Alle tarieven staan op de tarievenpagina, hier kun je ook de kinderopvangkosten berekenen.

Pedagogisch beleid en werkplan

Als ouder moet je erop kunnen vertrouwen dat je kind op een goede manier opgevangen wordt. De benadering en werkwijze van de medewerkers hebben wij daarom in een pedagogische visie en beleid vastgelegd. Duidelijkheid voor jou en voor ons. Bekijk hier het pedagogisch beleid en werkplan.

Bevestiging van inschrijving
Je kunt je bij GO! Kinderopvang inschrijven voor een kinderdagverblijf (KDV), buitenschoolse opvang (BSO), gastouderopvang (GOB) en de peuterspeelzaal (PSZ). Zodra je inschrijving binnen is, ontvang je van ons een bevestiging van uw inschrijving. Vanzelfsprekend staan onze medewerkers voor je klaar om aanvullende informatie te geven of om te helpen bij het invullen van de formulieren voor het regelen van de kinderopvang. Lees verder voor meer informatie.

Wij werken graag samen met andere organisaties. Een van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van je kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

BSO de Goudpot is elke werkdag aansluitend bij de schooltijden geopend tot 18.30 uur.

Voorschoolse opvang
Al eerder opvang nodig bij BSO de Goudpot? Ook voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur is mogelijk. Als het nodig is kan je kind bij ons ontbijten. De voorschoolse opvang vindt plaats bij VSO de Sloep.

Beleef de dag van je kind

Met Konnect beleef je de dag van je kind. Via een app op je smartphone of tablet ontvang je foto’s, zie je een persoonlijk schriftje van je kind met foto’s en verslagen en ontvang je actueel nieuws. Ook heb je digitaal inzicht in je plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van je kind, maar ook als we je uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij je aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wil jij ook wel meedenken en praten over de opvang van je kind!

Vrijblijvend inschrijven
of meer weten?

Schrijf je kind vrijblijvend in, dan nemen we contact met je op en vertellen we je meteen meer over de mogelijkheid tot plaatsing. Ook nodigen we je uit voor een rondleiding, zodat je rustig kunt kennismaken en je daarna definitief kunt inschrijven.