Zuiderzee (Kindcentrum)

Daar word je groot

Middelgronden 17, 8223 ZL Lelystad

T: 0320 320 013

E: info@go-kinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 07.30 uur - 18.00 uur
Dinsdag 07.30 uur - 18.00 uur
Woensdag 07.30 uur - 18.00 uur
Donderdag 07.30 uur - 18.00 uur
Vrijdag 07.30 uur - 18.00 uur

Omschrijving

IMG_7726
Verlengde opening

Eerder of later opvang nodig? KDV Zuiderzee biedt verlengde opening vanaf  7.00 uur. Aan het eind van de dag heeft u een mogelijkheid om opvang af te nemen tot 18.30 uur.

Ligging
In de Zuiderzeewijk ligt de gloednieuwe Multifunctionele Accommodatie (MFA) Zuiderzee. MFA Zuiderzee bestaat uit twee gebouwen. Eén van de gebouwen is een buurtontmoetingsplaats met onder andere het wijkcentrum en een sporthal. Het andere gebouw is Kindcentrum Zuiderzee met onze kinderopvang en de basisscholen Ichthus en de Vuurtoren. Naast opvang bij KDV Zuiderzee bieden we ook buitenschoolse opvang en opvang bij peuterspeelzaal. Het is een mooi en ruim gebouw met veel licht in de groepsruimtes. Rondom het gebouw is er voldoende speelgelegenheid en voor de kleintjes is er een mooie afgeschermde buitenruimte. Parkeren kan voor de deur. Op steenworp afstand ligt het overdekte winkelcentrum het Lelycentre.

Leeftijd
Op deze vestiging bieden we opvang aan kinderen van 0 – 4 jaar.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s, ziet u een persoonlijk schriftje van uw kind met foto’s en verslagen en ontvangt u actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

1-konnect-maakt-zichtbaar


Beschikbare plaatsen

Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.