Ziezo – 9+

Daar word je groot

Voorstraat 602,8226 KZLelystad

T:0320 294 921

E: info@go-kinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 7.30 uur - 18.00 uur
Dinsdag 7.30 uur - 18.00 uur
Woensdag 7.30 uur - 18.00 uur
Donderdag 7.30 uur - 18.00 uur
Vrijdag 7.30 uur - 18.00 uur

Omschrijving

Ziezo


Ligging

KDV Ziezo is een prachtige locatie met een grote, omheinde buitenruimte met veel speelmogelijkheden. Via de moderne entree is het pand makkelijk te betreden. Ziezo is een multifunctioneel gebouw met veel mogelijkheden en een gezellige bedrijvigheid. Naast het kinderdagverblijf vindt ook de vakantieopvang voor de 9 + kinderen hier plaats. Door de indeling zijn de afdelingen van elkaar gescheiden en is er een rustige sfeer. Ook vanuit de Landerijen is KDV Ziezo heel makkelijk te bereiken. Er is parkeergelegenheid rondom het pand.

De buitenruimte heeft veel verschillende speelgebieden met eigen mogelijkheden. Er is een zandbak, groot grasveld en een babyweide. De kinderen spelen ook regelmatig bij speeltuin Schateiland. Eén keer per week krijgen de kinderen vanaf 2 jaar sportles van een sportmedewerker.

Variabele opvang
Een afspraak bij de kapper? Een vergadering? KDV Ziezo biedt ook variabele opvang. Dit zijn blokken van maximaal twee uur. Kijk voor meer informatie bij variabele opvang.

Verlengde opening
Eerder of later opvang nodig? Dat kan vanaf 7.00 uur. Ook aan het einde van de dag heeft u een mogelijkheid om opvang af te nemen tot 18.30 uur op maandag en vrijdag.

Samen spelen met leeftijdgenootjes
Op deze vestiging hebben we twee babygroepen voor kinderen van 0-2 jaar en één peutergroep voor kinderen van 2-4 jaar met de mogelijkheid om na 3,2 jaar door te stromen naar de 3+ groep op de Landridder. Het aanbod aan activiteiten is afgestemd op de leeftijd van het jonge of oudere kind.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een informatieavond of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s, ziet u een persoonlijk schriftje van uw kind met foto’s en verslagen en ontvangt u actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

1-konnect-maakt-zichtbaar

Beschikbare plaatsen
Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.