Penseel

Daar word je groot

Hildo Kropstraat 10, 1328 BC Almere Tussen de Vaarten

T: 036 202 2300

E: info@go-kinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 7.00 uur - 18.30 uur
Dinsdag 7.00 uur - 18.30 uur
Woensdag 7.00 uur - 18.30 uur
Donderdag 7.00 uur - 18.30 uur
Vrijdag 7.00 uur - 18.30 uur

Omschrijving

Ligging
Het Penseel is centraal gelegen in de wijk Tussen de Vaarten. Op de begane grond vindt u het kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar en de peuterspeelzaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Een centrale hal verbindt alle groepen. Op de bovenverdieping bevindt zich een peutergroep en de buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Ook hier verbindt een centrale hal de groepen aan elkaar. De vestiging beschikt over 1 babygroep, 1 dreumesgroep, 1 peutergroep, 1 buitenschoolse opvanggroep van 4 tot 6 jaar en 1 buitenschoolse opvanggroep van 6 tot 12 jaar.

Vestiging
KDV het Penseel is een kleinschalige opvang met een aparte babygroep. Er heerst een huiselijke en knusse sfeer waarbij kinderen zich thuis voelen en op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. We stimuleren de kinderen bij hun ontwikkeling, daarbij houden we rekening met het ontwikkelingsniveau en de interesses van een kind.

KDV het Penseel heeft een aantrekkelijk buitenterrein met allerlei speelmogelijkheden. Een grote zandbak, klimhuis, schommels en een afgebakend voetbalveldje. Er is een moestuin aanwezig waar de kinderen helpen met zaaien en oogsten. Er staan onder andere tomaatjes, aardbeien, worteltjes en kruiden. Ook is er een variatie aan bloemen die verzorging nodig hebben. Er is genoeg ruimte om te fietsen en met mooi weer is het mogelijk om buiten te eten aan de picknicktafels. Er worden regelmatig uitstapjes gemaakt naar bijvoorbeeld een voorstelling in de bibliotheek of de kinderboerderij.

Rondleiding aanvragen

Beschikbare plaatsen
Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden