Hanzepret

Daar word je groot

Koningsbergenstraat 201s, 8232 DC Lelystad

T: 0320 320 336

E: info@go-kinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 07.30 uur - 18.00 uur
Dinsdag 07.30 uur - 18.00 uur
Woensdag 07.30 uur - 18.00 uur
Donderdag 07.30 uur - 18.00 uur
Vrijdag 07.30 uur - 18.00 uur

Omschrijving

Verlengde opening
Eerder of later opvang nodig bij KDV Hanzepret? Dat kan vanaf 7.00 uur. Ook aan het einde van de dag heeft u een mogelijkheid om opvang af te nemen tot 18.30 uur of 19.00 uur.

Ligging
KDV Hanzepret is onderdeel van multifunctioneel gebouw de Hanzeborg. De Hanzeborg ligt vlakbij het stadscentrum en op loopafstand van het station. De Hanzeborg is een ontmoetingscentrum en het kloppend hart van de wijken Hanzepark en de omliggende wijken. In de Hanzeborg is een verzorgingshuis, dat een bijzondere interactie biedt tussen jong en oud. Daarnaast vind je er ook een zwembad, Topfit fysiotherapie, logopediecentrum, kapper,  en nog veel meer.

Locatie
Binnen de Hanzeborg worden veel activiteiten georganiseerd. De kinderen van het KDV gaan regelmatig met de ouderen picknicken of gezellig samen wat drinken in het “Grand Café”. Of gewoon even op bezoek. Tijdens het thema sport en bewegen, kunnen de kinderen een kijkje nemen bij Topfit. De bakactiviteiten vinden plaats in de mooie keuken bij het buurthuis. Een speeltuin en de kinderboerderij zijn dicht in de buurt.

Samen spelen met leeftijdgenootjes

Op deze vestiging hebben we verticale groepen voor kinderen van 0 -4 jaar. Het aanbod aan activiteiten is afgestemd op de leeftijd van het jonge of oudere kind.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s, ziet u een persoonlijk schriftje van uw kind met foto’s en verslagen en ontvangt u actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

1-konnect-maakt-zichtbaar


Beschikbare plaatsen

Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.