Vorstendom

Daar word je groot

Haagbeukweg 32 - 34, 1326 CR Almere Parkwijk

T: 036 2002 021 (32) / 036 2002 016 (34)

E: info@go-kinderopvang.nl

Omschrijving

BSO het Vorstendom is elke werkdag aansluitend bij de schooltijden geopend tot 18.30 uur.

Verlengde opening
Eerder of later opvang nodig? Dat kan vanaf 7.00 uur. Ook aan het einde van de dag heeft u de mogelijkheid om opvang af te nemen tot 19.00 uur.

Ligging
BSO het Vorstendom ligt in de Parkwijk in Almere Stad. De BSO grenst aan basisschool De Verbinding en ligt op loopafstand van winkelcentrum Parkwijk.

De vestiging
BSO het Vorstendom bestaat uit twee verdiepingen met beide 3 basisgroepen. Iedere groep heeft een eigen inrichting. Eén groep is een chill ruimte, de andere groep een creatieve ruimte (atelier) en de laatste een ruimte met diverse mogelijkheden. In de algemene ruimte kunnen de kinderen hutten bouwen of tafelvoetbal spelen. De buitenruimte is voorzien van een hek. We maken gebruik van de buitenspeelplaats van basisschool De Waterspiegel.

Samen spelen met leeftijdsgenootjes
Op deze vestiging komen kinderen van 4 tot en met 12 jaar van basisschool De Kraanvogel, GBS De Verbinding, Het Zonnewiel, KBS Pirouette, De Hasselbraam, PCB De Olijfboom en Montessorischool Parkwijk. De kinderen worden lopend of met de auto gehaald. Het aanbod van activiteiten is afgestemd op de leeftijd van het jonge of oudere kind.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s, ziet u een persoonlijk schriftje van uw kind met foto’s en verslagen en ontvangt u actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.