Vlaggenschip

Daar word je groot

David Livingstonestraat 121, 1363 LC Almere Poort

T: 036 202 2319

E: info@go-kinderopvang.nl

Omschrijving

Voorschoolse opvang
Er is op alle dagen ook voorschoolse opvang mogelijk van 7.00 uur tot 8.30 uur.

Vestiging
GO! Kinderopvang verzorgt hoogwaardige dagopvang (0-4) en BSO (4-12) in het speciaal voor kinderen ontworpen kindercentrum in Almere Poort. De kinderen worden opgevangen in hun eigen ‘stam’ groep maar maken daarnaast ook gebruik van de grote speelhal, het atelier en het kinderkookcafé. Gedurende de dag is er veel aandacht voor ontwikkelingsgerichte activiteiten.

Samen met ouders voeden wij kinderen op met als doel hen voor te bereiden op een zelfstandige en sociale deelname aan de samenleving. Dat betekent dat we kinderen de mogelijkheid bieden zich ongestoord en vrij te ontwikkelen. Maar ook dat we hen vaardigheden, kennis en normen en waarden meegeven. Dat doen we spelenderwijs: kinderen leren door te spelen, veel sport en creativiteit. Naast sport & beweging ligt de focus ook hier vooral op creativiteit en ontwikkeling. Er wordt gewerkt met een activiteiten carrousel, kinderen kunnen zelf een activiteit kiezen om individueel of samen aan deel te nemen.

Op deze vestiging komen kinderen van 4 tot en met 12 jaar van de scholen de Droomspiegel (en dependance), Columbusschool (en dependance), Zeeraket en Duinvlinder.

Lekker buiten spelen
Dagelijks spelen de kinderen buiten op de grote buitenspeelplaats met veel groen, een natuurtuin, een “babyweide”, een groot houten speelschip en andere leuke speelelementen voor zowel de allerjongste als de oudere kinderen.

Samen eten
Elke dag wordt met de dagopvang- en de BSO kinderen een verse warme maaltijd gegeten.

Rondleiding aanvragen

Beschikbare plaatsen
Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden