Penseel

Daar word je groot

Hildo Kropstraat 10, 1328 BC Almere Tussen de Vaarten

T: 036 202 2306

E: info@go-kinderopvang.nl

Omschrijving

Het Penseel is centraal gelegen in de wijk Tussen de Vaarten. De BSO is gevestigd naast basisschool De Optimist. Op de begane grond vindt u het kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar en de peuterspeelzaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Een centrale hal verbindt alle groepen. Op de bovenverdieping bevindt zich de buitenschoolse opvang voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Ook hier verbindt een centrale hal de groepen aan elkaar. De vestiging beschikt over één babygroep, één dreumesgroep, één peutergroep, één buitenschoolse opvanggroep van 4 tot 6 jaar en één buitenschoolse opvanggroep van 6 tot 12 jaar (boven).

Buitenschoolse opvang
BSO het Penseel is elke werkdag aansluitend bij de schooltijden geopend tot 18.30 uur.

Voorschoolse opvang
Al eerder opvang nodig bij BSO het Penseel? Ook voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur is mogelijk.

Vestiging
BSO het Penseel is een gezellige BSO groep voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Op BSO het Penseel hebben de kinderen alle vrijheid om na school, op margedagen en in de vakantie tot rust te komen en zichzelf te zijn. De kinderen mogen zelf hun vrije tijd invullen. Want de tijd dat kinderen hier zijn is immers vrije tijd. De BSO bestaat uit 1 grote speelruimte, een gezellig atelier, een ruime middenhal en een buitenspeelplaats, die is omheind door een hoog hek.

De buitenspeelplaats is erg geliefd bij de kinderen; zij kunnen veilig buiten spelen. Er staan veel leuke speeltoestellen en er is voor alle leeftijden voldoende uitdaging. Na schooltijd bieden wij verschillende activiteiten aan. Denk aan knutselen, sport en spel activiteiten, buitenspelen, gezelschapsspelletjes en nog veel meer. Elke dinsdagmiddag worden in de gymzaal van basisschool De Optimist sportactiviteiten aangeboden. Ook wordt er regelmatig samengewerkt met professionele docenten die kickbokslessen, yoga, crossfit etc. aanbieden. Ondertussen kunnen de kinderen genieten van een lekker tussendoortje. Wij werken met thema’s waar de activiteiten vaak op aangepast zijn. Kinderen die even geen zin hebben in een activiteit of moe zijn, kunnen rustig een boekje lezen in onze leeshoek.

Naast alle leuke activiteiten op de groep is er ook altijd ruimte en tijd om met één van de medewerkers te praten over dingen die ze meemaken op school, thuis of in hun vrije tijd. Aan het eind van de dag kunnen de kinderen rustig een warme maaltijd eten in het eigen restaurantje. We proberen zo veel mogelijk een huiselijke sfeer te creëren, zodat de kinderen zich thuis voelen. Verjaardagen worden uitgebreid gevierd, er worden slingers opgehangen en er wordt uit volle borst gezongen voor de jarige.

Rondleiding aanvragen

Beschikbare plaatsen
Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden