Meesterwerk

Daar word je groot

El Grecostraat 171, 1328 ST Almere Tussen de Vaarten

T: 036 200 2009

E: info@go-kinderopvang.nl

Omschrijving

BSO het Meesterwerk is elke werkdag aansluitend bij de schooltijden geopend tot 18.30 uur. Op woensdag voegt de BSO groep samen met de KDV groep.

Verlengde opening
Eerder of later opvang nodig? Dat kan vanaf 7.00 uur. Ook aan het einde van de dag heeft u de mogelijkheid om opvang af te nemen tot 19.00 uur.

Ligging
BSO het Meesterwerk ligt in de wijk Tussen de Vaarten in Almere Stad. De BSO is gevestigd in Brede School Het Meesterwerk, op ongeveer 15 minuten fietsen van de nieuwe wijk Nobelhorst.

De vestiging
In het schoolgebouw is een uitgebreide bibliotheek waar ieder kind gebruik van mag maken. Ook is er een dierenpatio met een konijn, cavia’s en kippen. De kinderen mogen ze af en toe eten geven en met de dieren knuffelen. De buitenruimte is afgeschermd met een hek en grenst deels aan de groep. De kinderen spelen ook op het open speelplein waar een voetbalveld aanwezig is.

Samen spelen met leeftijdsgenootjes
Op deze vestiging komen kinderen van 4 tot en met 12 jaar van Brede School Het Meesterwerk. Het aanbod van activiteiten is afgestemd op de leeftijd van het jonge of oudere kind. Naast de buitenschoolse opvang is er ook opvang voor kinderen van 0 – 4 jaar bij KDV het Meesterwerk en voor kinderen van 2,5 – 4 jaar bij PSZ het Meesterwerk.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s, ziet u een persoonlijk schriftje van uw kind met foto’s en verslagen en ontvangt u actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.