Schatkist – Speeldoos

Daar word je groot

Karveel 49-19,8242 VSLelystad

T:0320 320 133

E: info@go-kinderopvang.nl

Omschrijving

BSO de Schatkist is elke werkdag aansluitend bij de schooltijden geopend tot 18.30 uur. Op schoolvrije dagen en in schoolvakanties is er de hele dag opvang. Op woensdag voegen de kinderen samen bij BSO het Anker in het Karveel.

Voorschoolse opvang
Al eerder opvang nodig bij BSO de Schatkist? Ook voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op vrijdag vindt de voorschoolse opvang plaats bij BSO het Anker. Als het nodig is kan uw kind bij ons ontbijten.

Ligging
BSO de Schatkist is gevestigd in basisschool de Boeier in de wijk het Karveel. Er zijn verschillende ruimtes in school waar de opvang plaatsvindt. BSO de Schatkist ligt midden in de wijk vlakbij het Zuigerplasbos. De school heeft een groot afgesloten speelterrein.

Samen spelen met leeftijdgenootjes
Op deze vestiging komen kinderen van 4 tot en met 12 jaar die naar school de Boeier gaan. Het aanbod aan activiteiten is afgestemd op de leeftijd van het jonge of oudere kind.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s, ziet u een persoonlijk schriftje van uw kind met foto’s en verslagen en ontvangt u actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

1-konnect-maakt-zichtbaar

Beschikbare plaatsen
Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.