Kleurfontein (Kindcentrum)

Daar word je groot

Voorhof 4, 8212 CA Lelystad

T: 0320 320 018

E: info@go-kinderopvang.nl

Omschrijving

BSO de Kleurfontein is elke werkdag aansluitend aan de schooltijden tot 18.30 uur geopend. Op schoolvrije dagen en in schoolvakanties er is de hele dag opvang.

Voorschoolse opvang
Al eerder opvang nodig bij BSO de Kleurfontein? Ook voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur is mogelijk. Als het nodig is kan uw kind bij ons ontbijten.

Ligging
BSO de Kleurfontein is onderdeel van Kindercentrum de Kleurfontein. Het is gevestigd in hetzelfde gebouw als school de Regenboog in de wijk Voorhof. Rondom het gebouw is er veel gelegenheid om heerlijk buiten te spelen. Lekker voetballen op het grote grasveld voor de deur bijvoorbeeld! Binnen het kindercentrum is er opvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar bij kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang.

Samen spelen met leeftijdgenootjes
Op deze vestiging komen kinderen van 4 tot en met 12 jaar van de scholen de Regenboog, de Wingerd, de Optimist en Al Ishaan. Het aanbod aan activiteiten is afgestemd op de leeftijd van het jonge of oudere kind.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s, ziet u een persoonlijk schriftje van uw kind met foto’s en verslagen en ontvangt u actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

1-konnect-maakt-zichtbaar

Beschikbare plaatsen
Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.