Vakantiefun

 

 

 

 

Geen tijd om je te vervelen. Meld je gauw aan!

GO! je mee?
Tijd om je te vervelen deze zomervakantie? Welnee! Ga mee op avontuur bij GO!. Ontdek (de gewoontes van) andere landen, beleef samen met ons gezellige buitenactiviteiten, knutsel, speel en sport, maak nieuwe vrienden en vooral veel plezier. Gewoon om de hoek, bij jou in de omgeving.

Iedereen welkom bij GO!
Bij GO! voel je je snel thuis. Of je nu vaker bij ons komt of niet. Wij hebben activiteiten voor alle kinderen. Juist deze zomer zijn we er voor iedereen!

Vakantiethema’s
Wij halen de wereld naar ons toe. Met de hele zomer door leuke vakantiethema’s. En avontuurlijke, gezellige activiteiten. Niet op vakantie? Kun je toch een stukje van de wereld ontdekken!

Welk avontuur kies jij? Meld je gauw aan!

Veilig en goed verzorgd
Onze activiteiten organiseren we met zorg en aandacht. Je kunt er vanzelfsprekend op rekenen dat we met elkaar de richtlijnen van het RIVM in acht nemen. We zullen je dus bijvoorbeeld vragen naar gezondheidsklachten. En vragen ouders afstand te houden bij het brengen en ophalen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 – 6  |  6 – 8 jaar GO! Vakantiefun

Ga op avontuur
Zo’n lekkere lange vakantie…? Kom lekker chillen bij GO! Vakantiefun. Wij hebben de hele zomer door activiteiten. Je hoeft niet op onze BSO te zitten: iedereen mag meedoen (wel op tijd aanmelden)!

9+  GO! Vakantiefun

Nieuwe vakantievrienden maken
Ben je het thuis hangen soms een beetje zat? Kom lekker chillen bij GO! Vakantiefun. Wij hebben de hele zomer door activiteiten, op veel verschillende locaties. Er is genoeg te doen!

Een vriend meenemen? Of je aanmelden terwijl je niet bij GO! op de BSO zit? Dat kan! Per activiteit staat aangegeven  voor welke leeftijd de activiteit bedoeld is.

Wat is er te doen?
Kijk hieronder op de kalender en blijf deze volgen.

Volg ons op Facebook of Instagram, ook daar zetten we regelmatig nieuwe activiteiten op.

Tip: meld je op tijd aan
Zie je wat leuks? Meld je dan op tijd aan, zodat je zeker weet dat je een plekje hebt.

Neem je vriendje mee
GO! heeft regelmatig activiteiten waarbij je je vriendje mee kunt nemen. Ook als die niet bij GO! zit. Vraag het na bij jouw locatie of kijk in de activiteitenkalender wanneer er bij jou op de locatie een activiteit te doen is.

Vragen
Heeft u nog vragen, dan kunt u een e-mail sturen naar info@go-kinderopvang.nl of telefonisch contact opnemen met onze klantcontact medewerkers via telefoonnummer 0320 – 294 900.